KHL: Spartak Moskova - Dynamo Moskova

KHL: Spartak Moskova – Dynamo Moskova | Moskovalaisten derbyottelu

Tänään KHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelee Spartak Moskova ja Dynamo Moskova. Joukkueet kohtaavat jo kolmannen kerran tällä kaudella. Ottelu pelataan CSKA Areenalla Moskovassa.

Kotijoukkue Spartak Moskova onnistui edellisen ottelunsa voittamaan ja näin ollen joukkueen neljän ottelun mittainen tappioputki tuli päätökseensä. Tämä kyseinen ottelu oli Amur Habarovskia vastaan – ottelu päättyi Spartak Moskovan 3-1 -voittoon. Kotijoukkue Spartak Moskova on pelannut kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan kolme kappaletta otteluita. Maaliero joukkueella on heikohko 17-26.

Vierasjoukkue Dynamo Moskova puksuttaa tällä hetkellä jopa viiden ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussa Dynamo Moskova kohtasi HK Sotshin – tämä ottelu päättyi Dynamo Moskovan tiukkaan 3-2 -voittoon. Vierailijat ovat pelanneet kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista se on kyennyt peräti kuusi kamppailua voittamaan. Ainoat tappiot syntyivät aivan kauden alussa. Dynamo Moskovan maaliero on vuorostaan 25-18, joten selkeä ero joukkueiden tekemisessä on ollut.

Kestääkö Dynamo Moskovan huippuvire?

Dynamo Moskova hävisi kauden ensimmäiset kolme otteluaan, mutta sen jälkeen joukkuetta ei ole pystynyt yksikään päihittämään. Alkukausi oli joukkueelta todella vaikeaa tuloksellisesti, sillä maalinteko takkusi pahemman kerran. Nyt joukkueen nimekkäät pelaajat ovat alkaneet pelaamaan omalla tasollaan, jonka myötä Dynamo Moskova on otteluita alkanut voittamaan hyvällä tahdilla. Dynamo Moskovan ykköskenttä on suurin syy, miksi joukkue pärjää näin hyvin tällä hetkellä.

Vadim Shipachyov, Dmitrij Jaskin ja Daniil Tarasov on nakuttanut yhteensä 24 tehopistettä. Heidän lisäksi joukkueen kärkinimiin lukeutuu puolustajakaksikko Juuso Hietanen ja Michal Cajkovsky – tämä pakkipari on paukuttanut yhteensä yhdeksän tehopistettä kuluvalla kaudella. Tämä viisikko on KHL:n mittakaavalla aivan järisyttävän hyvä, eikä Spartak kykene pistämään tätä kentällistä vastaan kunnon match uppia.

Joukkueiden materiaaleissa on iso ero varsinkin nyt, kun Spartakin pelaajia on sairastuvalla – Jori Lehterän poissaolo on iso kolaus Spartakin joukkueelle. Nämä kaksi joukkuetta kohtasivat kahdeksan päivää sitten, eikä voittajasta jäänyt mitään epäselvyyttä. Dynamo Moskova murskasi Spartakin jäänrakoon 5-0-lukemin. On vaikea kuvitella, että Spartak olisi vieläkään kykenevä haastamaan Dynamo Moskovan voittokulkua. Lapulla kelpaa erinomaisesti Dynamo Moskovan voitto tästä derbyottelusta.

Pelivalinta | Panostus

Dynamo Moskova | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,05

Jaa