KHL: Torpedo Nizhny Novgorod - Avtomobilist Jekateringburg

KHL: Torpedo Nizhni Novgorod – Avtomobilist Jekateringburg | Jatkuuko vierailijoiden tehokas pelaaminen?

Torpedo Nizhny Novgorod ja Avtomobilist Jekateringburg kohtaavat perjantaina KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Nagorny Areenalla Nizhny Novgorodissa, peli alkaa kello 19:00.

Kotijoukkue Torpedo Nizhny Novgorod on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan kuusi (6) kappaletta pelejä. Torpedo majailee itäisessä konferenssissa sijalla seitsemän (7). Torpedon maaliero ennen seuraavaa ottelua on 41-46, eli joukkue on päästänyt enemmän maaleja omaan päähän kuin tehnyt vastustajan päähän. Torpedo kohtasi edellisessä ottelussaan Sibir Novosibirskin, tämä ottelu päättyi Torpedon 3-2 -voittoon.

Vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua. Avtomobilist on voittanut tällä kaudella 11 ottelua ja hävinnyt viisi (5). Avtomobilist majailee itäisen konferenssin kärkipaikalla, pisteitä joukkue on saalistanut 25 kappaletta. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä 59-40. Edellisessä ottelussa Avtomobilist kohtasi HK Vitjazin, tämä ottelu päättyi Avtomobilistin 4-3 -voittoon – tällä hetkellä joukkue porskuttaa kahden ottelun voittoputkessa.

Vierailijoiden hyökkäyspelaaminen avaimena ottelussa

Avtomobilist Jekateringburg on koko KHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue. Tämä ei ole yllättävää, sillä joukkueen hyökkäyskalusto on järisyttävän hyvä. Kun joukkueesta löytyy Pavel Datsyukin, Alexei Makeyevin, Peter Hollandin ja Brooks Macekin kaltaisia pelaajia, niin maalien mättäminen ei kuulosta vaikealta – sitä se ei todellakaan ole ollut, sillä 59 maalia 16:a ottelussa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Avtomobilist on paukuttanut 12 ottelua putkeen yli 2,5 maalia, eikä joukkueen hyökkäyspelaaminen näytä epäonnistumisen merkkejä. Torpedon puolustuspelaaminen tulee olemaan todella kovassa testissä, kun Avtomobilistin tehokas hyökkäyskalusto astelee vastaan.

Avtomobilist on ollut todella ikävä vastustaja vieraskaukalossa, sillä se on hävinnyt tällä kaudella ainoastaan yhden kerran vieraissa. On vaikea kuvitella, että Torpedo kykenisi pelillisesti haastamaan Avtomobilistia. Vierasjoukkue pystyy rummuttamaan kolmella tulivoimaisella kentällä omaa tehokasta hyökkäyspeliään, eikä Torpedon puolustus pysty kaikkia nollaamaan. Avtomobilistin pelaaminen näyttää hyvältä, eikä joukkueen kiusana ole loukkaantumisia, jotka vaikuttavat pelin lopputulokseen. Lapulle on helppo lähteä pelaamaan vierasjoukkueen voittoa.

Pelivalinta | Panostus

Avtomobilist Jekateringburg | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,04

Jaa