KHL: Torpedo Nizhni Novgorod - Avtomobilist Jekateringburg

KHL: Torpedo Nizhni Novgorod – Avtomobilist Jekateringburg | Selviääkö Torpedon puolustuspelaaminen ehjin nahoin?

Torpedo Nizhni Novgorod ja Avtomobilist Jekateringburg kohtaavat lyhyen ajan sisään jo toistamiseen, tällä kertaa Torpedo Nizhni Novgorod on kotijoukkueena. Ottelu pelataan Nagorny Arenalla Nizhni Novgorodissa kello 18:00.

Kotijoukkue Torpedo Nizhni Novgorod on pelannut tällä kaudella 27 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan ainoastaan 11 ottelua ja loput häviämään. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 26, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijan 7. Kharlamov divisioonassa Torpedo porskuttaa toiseksi viimeisenä eli viidentenä. Torpedo Nizhni Novgorodin kausi ei todellakaan ole ollut parhaimmasta päästä, mutta joukkue on silti hyvin mukana taistelemassa pudotuspelipaikasta. Ennen seuraavaa ottelua joukkueen maaliero on 73:85, eli joukkue on päästänyt enemmän maaleja omassa päässä kuin tehnyt vastustajan päässä.

Vierasjoukkue Avtomobilist Jekateringburgin kausi on ollut huomattavasti parempi kuin Torpedon. Avtomobilist Jekateringburg on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista tilille on kertynyt 17 voittoa ja yhdeksän (9) tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 38 kappaletta, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijan 4. Kharlamov divisioonassa joukkue porskuttaa kolmantena, mutta se on pelannut huomattavasti vähemmän pelejä kuin muut, joten Avtomobilist voisi olla jopa ensimmäisenä, jos pelejä olisi alla saman verran kuin esimerkiksi Ak Bars Kazanilla. Joukkueen maaliero ennen seuraavaa ottelua on erinomainen: 86:63.

Torpedon puolustuspelaaminen vaikeuksissa

Torpedo Nizhni Novgorod onnistui edellisessä joukkueiden kohtaamisessa taistelemaan 3-2-voiton aina voittolaukauskilpailun jälkeen. Avtomobolistin hyökkäyspelaaminen toimi hyvin, mutta joukkueen tehottomuus ratkaisi ottelun, sillä Avtomobilist onnistui ainoastaan tekemään kaksi maalia, vaikka laukauksia maalia kohti sateli varsinaisella peliajalla 40 kappaletta. Mikään ei tule muuttumaan seuraavassakaan ottelussa, sillä Avtomobilist on yksi KHL:n parhaimmista joukkueista hyökkäyspäässä, eikä Torpedon tasoinen joukkue yksinkertaisesti kykene pitämään heitä pois omalta alueeltaan. Torpedo Nizhni Novgorod päästää omassa päässä keskimäärin 3,15 maalia, joka kertoo jo paljon joukkueen puolustuspelaamisesta.

Avtomobilistin vahvuutena on se, että heiltä löytyy kolme tuloksellisesti hyvää kentällistä. Joukkueen moottorina toimii kuitenkin Pavel Datsyukin johtama ykköskenttä, jossa laidoilla viilettää Anatoli Golyshev ja Alexei Makeyev – kyseessä on Walmart -versio Boston Bruinsin ykköskentästä. Avtomobilist Jekateringburg on tähän mennessä paukuttanut keskimäärin 3,31 maalia vastustajan reppuun, joka on KHL:ssä aivan järisyttävän hyvä lukema. Hyökkäyskalusto on materiaaliltaan ja leveydeltään aivan omalla tasolla.

Liuskalle lähdetään haistelemaan vierasjoukkueen maalimäärää. On erittäin vaikea kuvitella, että Torpedo onnistuisi pitämään toistamiseen ottelun maalimäärän omassa päässä pienenä.

Avtomobilist Jekateringburg yli 3,5 maalia ( Mukaan lukien JA & VL ) | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,40

Jaa