KHL: Traktor Tsheljabinsk - Dynamo Moskova

KHL: Traktor Tsheljabinsk – Dynamo Moskova | Tasainen kamppailu sarjapisteistä

Traktor Tsheljabinsk ja Dynamo Moskova kohtaavat sunnuntaina erittäin mielenkiintoisessa ottelussa KHL:ssä. Ottelu pelataan Tsheljabinskissä Traktor Areenalla kello 14:00.

Kotijoukkue Traktor Tsheljabinsk on pelannut kuluvalla kaudella 28 ottelua, joista tilille on kertynyt 19 voittoa ja yhdeksän (9) tappiota. Sarjapisteitä joukkueella on kasassa 40 kappaletta, joka oikeuttaa itäisessä konferenssissa sijan 3. Omassa divisioonassaan Traktor on toisena. Traktorin alkukausi on kokonaisuudessaan ollut erinomainen, eikä moni olisi uskonut, että pelaaminen olisi näin hyvällä tasolla kotijoukkueella. Maaliero joukkueella on 76:50.

Vierasjoukkue Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 26 ottelua, joista tilille on kertynyt 14 voittoa ja 12 tappiota. Sarjapisteitä Dynamo Moskovalla on kasassa 32 kappaletta, joka oikeuttaa läntisessä konferenssissa sijan 4. Tarasov divisioonassa joukkue on kolmantena. Dynamo Moskovan kausi on ollut hieman ailahteleva, mutta ei missään nimessä huono – tasaisuus joukkueen pelaamisesta puuttuu. Joukkueen maaliero ennen Traktor-ottelua on 75:64.

Kestääkö Traktorin hurja vire Dynamo Moskovan käsittelyssä?

Traktor Tsheljabinsk on tällä hetkellä aivan järisyttävän kovassa vireessä, sillä joukkue on viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Puolentoista kuukauden aikana joukkue on kärsinyt ainoastaan kolme tappiota – joukkueen vire on aivan omalla tasolla. Hyvän vireen takana on erittäin toimiva puolustuspelaaminen ja tulivoimainen hyökkäyskalusto. Traktor Tsheljabinsk on päästänyt koko KHL:n toiseksi vähiten maaleja – ainoastaan Lokomotiv Jaroslavl on päästänyt vähemmän, mutta se on pelannut kaksi peliä vähemmän kuin Traktor. Traktor on tähän mennessä päästänyt keskimäärin ottelua kohden ainoastaan 1,79 maalia, joka on erittäin kova tulos KHL:n mittakaavalla.

Traktor Tsheljabinsk on vuorostaan paukuttanut keskimäärin ottelua kohden 2,71 maalia, joka on myös suhteellisen kova lukema. Joukkueen tiivis viisikkopuolustus on ollut timanttia koko kauden aikana, eikä moni joukkue ole päässyt Traktoria vastaan mässäilemään tekopaikoilla. Traktorista löytyy kaksi erinomaista tuloskenttää, jotka kykenevät otteluita ratkaisemaan. Dynamo Moskovan ykkös- ja kakkoskenttä ovat erinomaisia myös tekemään tulosta, mutta joukkueen puolustuspelaaminen ei ole lähelläkään kotijoukkueen tasoa. Dynamo Moskova päästää keskimäärin ottelua kohden 2,56 maalia, joka on huomattavasti enemmän kuin Traktorilla.

Ottelu tulee olemaan erittäin tiukka, eikä maalipaikoilla juhlita. Lapulle lähdetään haistelemaan tasapeliä erinomaisella kertoimella ja toisena vetona ottelun vähäistä maalimäärää.

Pelivalinta | Panostus

Tasapeli | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 4,05

Alle 4,5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,03

Jaa