KHL: TsSKA Moskova - Dynamo Moskova

KHL: TsSKA Moskova – Dynamo Moskova | Vähämaalisuudessa arvoa

TsSKA Moskova ja Dynamo Moskova kohtaavat sunnuntaina iltapäivällä KHL:n runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan TsSKA Areeenalla Moskovassa, ottelu alkaa kello 17:00.

Kotijoukkue TsSKA Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 17 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan peräti 13 kamppailua. TsSKA majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin ensimmäisenä 27 sarjapisteen turvin. Edellisessä ottelussa TsSKA kohtasi Pietarin SKA:n, tämä ottelu päättyi moskovalaisten 3-1 -voittoon. Kotijoukkueen alkukausi on kokonaisuudessaan ollut erinomainen, eikä tämä tule kenellekään yllätyksenä. TsSKA on tällä kaudella paukuttanut 52 maalia vastustajan nuottaan, omassa päässä on vuorostaan kolissut 34 kertaa.

Vierasjoukkue Dynamo Moskovan alkukausi ei ole lähtenyt yhtä hyvin liikkeelle kuin TsSKA:n. Dynamo Moskova on pelannut kuluvalla kaudella 15 ottelua, joista se on kyennyt voittamaan kahdeksan (8) kappaletta. Läntisessä konferenssissa Dynamo Moskova majailee sijalla kuusi (6), joten kausi ei todellakaan ole lähtenyt odotetun lailla käyntiin. Dynamo Moskovan edellinen ottelu oli myös Pietarin SKA:ta vastaan – ottelu päättyi moskovalaisten 4-3 -voittoon. Dynamo Moskova on paukuttanut tällä kaudella 43 maalia vastustajan nuottaan, ja omissa on kolissut 38 kertaa.

Vähämaalisessa ottelussa arvoa

TsSKA pelaa erittäin puolustuspainotteista kiekkoa, jonka takia ottelut tuppaavat usein jäädä vähämaalisiksi. Tiukan viisikkopuolustuksen lisäksi joukkueesta löytyy erinomainen maaluvahti, joka hoitaa oman tonttinsa moitteetta. Tiukka viisikkopuolustus on aikaisemminkin ollut TsSKA:n teemana, eikä tälläkään kaudella pelityyli ole mihinkään muuttunut. TsSKA:n pakisto on todella laadukas KHL-tasolla, eikä kovinkaan moni joukkue kykene haastamaan sitä kunnolla. Dynamo Moskovalta löytyy kyllä joukkueesta hurja määrä tulivoimaa, mutta TsSKA:n puolustuspelaaminen kykenee maalimäärän pitämään vähäisenä.

Vadim Shipachyovin ja Dmitrij Jaskinin johtama ykköskenttä on erittäin vaarallinen, mutta tämäkin kentällinen on osittain ollut unessa tällä kaudella – kyseinen kentällinen ei kykene tasaiseen pelaamiseen. TsSKA Moskova ja Dynamo Moskova kohtasivat edellisen kerran n. 1,5 viikkoa sitten, silloin ottelu päättyi TsSKA-leirin eduksi 2-0. Pelaaminen perustui tiukkaan puolustuspelaamiseen, jota voimme odottaa juuri seuraavastakin ottelusta. Vähämaaliselle ottelulle on tarjolla herkullista kerrointa, johon allekirjoittanut tarttuu kiinni. Luvassa on erittäin tiukka ja vähämaalinen kamppailu.

Pelivalinta | Panostus

Ottelussa alle 4,5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,03

Jaa