KHL: Vitjaz - Jokerit

KHL: Vitjaz – Jokerit | Narrilauma takaisin voittojen tielle

KHL:ssä Vitjaz isännöi Jokereita.

Tarasov-divisioonan Vitjaz on etenemässä pudotuspeleihin, mikäli joukkueen vire säilyy entisellään. Joukkue on kaikessa mitattuna KHL:n keskikastia, viimeiset kuusi ottelua ovat tuoneet kolme voittoa ja kolme tappiota. Vitjaz on tehnyt omassa divisoonassaan vähiten ja konferenssissaan toiseksi vähiten maaleja. Tehottomuus onkin suurin syy siihen että joukkue ei taistele aivan konferenssin kärkisijoista. Päästettyjen maalien suhteen joukkue on oman konferenssinsa parhaimmistoa, joten peli on on päällisin puolin tasapainossa. Jos joukkueessa olisi parikin laadukkaampaa hyökkääjää enemmän, voisi joukkue olla muutaman sijan ylempänä sarjataulukossa.

Jokerien upea 13 peräkkäisen ottelun pisteputki katkesi viikonloppuna Severstalia vastaan- Jokerit on kiivennyt pisteputkensa aikana taistelemaan tosissaan jopa Bobrov-divisoonan kärkipaikasta. Dinamo Moskova ja SKA Pietari ovat enää kahden pisteen päässä. Jokerit on tehnyt koko KHL:ssä toiseksi eniten osumia (141) heti TsSKa Moskovan jälkeen, joten helsinkiläisjoukkue on tosissaan onnistunut uudistamaan peliään.

Viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi voittanut Jokerit on näyttänyt taistelevansa tosissaan menestyksestä tällä kaudella. Mikäli Lauri Marjamäen miehistö pysyy ehjänä, on joukkueessa syvyyttä mistä moni muu joukkue on kateellinen. Tanskalaisvahvistukset Nicklas Jensen ja Peter Regin ovat viime peleissään löytäneet tehohanat, joka on hyvä asia, nyt hyökkäyspään kuormaa ja vastuuta jakaa useampi pelaaja.

Jokerit on voittanut viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta kaikki ottelut. Kaikki voitot ovat tulleet kolmen maalin erolla, ja ei ole mitään syytä miksi tälläkään kertaa tulos olisi erilainen. Viimeisin kohtaaminen on joulukuun lopulta jonka Jokerit voitti kotonaan 4-1. Jokerit on vahvassa iskussa eikä viime pelissä tullut tilastotappio hetkauta laivaa isossa kuvassa. Jokerit on esiintynyt vahvasti myös vieraissa ja kelpaa mainiosti vetolapulle laadukkaamman materiaalinsa ja hyvän vireen ansiosta.

Pelivalinnat | Panostus

Jokerit | 2,5/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,86
Jaa