Assat - HIFK.

Liiga: Ässät – HIFK | Kova kamppailu tiedossa Isomäen perjantai-illassa

Isomäen perjantai-illassa nähdään tänään kiivas kamppailu Ässien ja HIFK:n välillä. Vierailija HIFK on tällä hetkellä hyvässä vireessä ja se löytyy sarjataulukosta sijalta viisi. Ässillä puolestaan on läpi kauden ollut ongelmia maalinteon kanssa ja joukkue majailee sarjataulukossa sijalla 11.

Ässät ovat viimeiseen kahteen otteluun onnistuneet maalinteossa vain kertaalleen. Valmentaja Ari-Pekka Selin on kuitenkin onnistunut pistämään Ässien puolustuspelaamisen parempaan kuntoon mitä se on viime vuosina ollut. Ässät pelaa omalla alueella melko passiivisesti ja pyrkii tukkimaan maalinedustan. Myös laiturit valuvat melko alas ja HIFK:n kaltainen hyvin liikkuva joukkue saa varmasti tänään mahdollisuuksia pyörittää pitkiäkin hyökkäyksiä Ässien alueella, jolloin porilaisten puolustusjänteen on pakko kestää. Ässien puolustajien kiekollinen taso ei myöskään riitä purkamaan painetta omasta päästä syöttelemällä. Tämä on varmasti myös vierailijoilla tiedossa ja HIFK lähteekin varmasti antamaan ajoittain kovaakin painetta. Ässien hyökkäystehoja syö entisestään Tyson Spinkin loukkaantuminen, joka pitää miehen sivussa arviolta kahdesta neljään viikkoon.

NAPPAA JOPA 300% TALLETUSBONUS VEDONLYÖNTIIN TÄSTÄ!

Vierailija HIFK on noussut tällä hetkellä liigan kuumimpien joukkueiden joukkoon. Viimeisestä viidestä ottelusta HIFK on voittanut neljä. Vastustajat eivät ole myöskään olleet helpoimmasta päästä, kun helsinkiläiset ovat onnistuneet kaatamaan Kärpät kahteen kertaan, sekä Tapparan ja HPK:n. HIFK:n viisikkopelaaminen on pysynyt hyvin tiiviinä ja hyökkäyspäässä on noussut ratkaisijoita laajalta rintamalta. Terävintä kärkeä HIFK:n hyökkäyspelaamisesta vie tänään maajoukkuemiesten poissaolot. Otto Paajanen, Jere Sallinen, Teemu Turunen, sekä ykkösmaalivahti Frans Tuohimaa ovat Leijonien matkassa. Maalissa tänään pelaava Atte Engren on kuitenkin tällä kaudella aiemminkin tuurannut Tuohimaata varsin hyvin. Uusin hankinta Ville Leskinen on myös tänään sivussa kokoonpanosta.

Illan ottelusta on odotettavissa äärimmäisen kovaa kamppailupeliä, jossa tilaa ja aikaa on vähän. HIFK:n hyökkäyspään poissaolot laskevat maaliodottamaa reilusti. Vähiten koko liigassa maaleja tehnyt Ässät on myös laskettava jäämään tänäänkin pieneen maalimäärään HIFK:n tiiviin viisikkopelaamisen ja hyvän alivoimapelaamisen ansiosta. Alle 5 maalia linjan kertoimet ovat jo laskussa mutta yli 1,70 kertoimella se kelpaa kyllä pelikupongille. Myös kombinaatio, jossa HIFK voittaa ja jäädään alle 5,5 maalin varsinaisella peliajalla voidaan ottaa pienemmällä panostuksella kokeiluun.

Pelivalinnat | Panostus

Alle 5 maalia | 3/5

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 1,79

HIFK voittaa + alle 5,5 maalia (varsinainen peliaika) | 1/5

betsafe TARJOAA KERTOIMEN 2,75
Jaa