Liiga: JYP - Jukurit

Liiga: JYP – Jukurit | JYP tärkeiden pisteiden perässä

Liiga palaa keskiviikkona lyhyeltä maajoukkuetauolta. Jyväskylässä JYP saa vastaansa Mikkelin Jukurit.

JYPin alamäelle ei näy loppua. Vain yksi voitto yhdeksään viime peliin on tiputtanut joukkueen kuuden parhaan joukosta kahdeksanneksi. Vielä syyskaudella hurmannut joukkue on ollut viime peleissään epäonninen, mutta joukkue pelaa myös alle tasonsa. Takaiskumaalit syövät joukkueen itseluottamusta, mailan puristaminen näkyy pelaajien otteissa.

JYP on edelleen kotikentällä vahva joukkue ja nauttii suuresta kotiedusta. Joukkueella on hyvä mahdollisuus katkaista tappioputki Jukureita vastaan, kotijoukkue on ainakin kahta luokkaa laadukkaampi nippu paperilla. Tulivoimaa joukkueelta löytyy 26 maalin Julius Nättisen, 15 maalin Jarkko Immosen ja 13 maalin Jani Tuppuraisen voimin. Viisikkojen tiiveys ja puolustuspään virheet ovat maksaneet monissa otteluissa voittoja.

Jukureiden kausi on jälleen kerran ohitse liian aikaisin. Joukkue on pudonnut toiseksi viimeiseksi, ja sarjan viimeisellä sijalla olevalla Sportilla on hyvä mahdollisuus nousta vielä myös Jukureiden ohi. Jukurit on hävinnyt viisi ottelua peräkkäin ja joukkueen itseluottamus kaukalossa on kateissa. Joukkue puolustuu tiiviisti, mutta hyökkäyspään tehottomuus maksaa tällä hetkellä pisteitä joukkueelle. Kuuteen viime otteluun mukaan mahtuu peräti kolme 1-0 – tappiota, joten syy voitottomuuteen löytyy hyökkäyspäästä.

Jukurit on Liigan huonoin vierasjoukkue. Ainoastaan neljä ottelua vieraissa voittanut joukkue on virheherkkä ja arka vieraspeleissään. Maalivahdit jäävät näissä otteluissa yksin ja käytännössä mahdottoman tehtävän eteen. Vieraskentällä Jukurit on pakkasella 34 osuman verran, eikä parempaa ole juurikaan näkynyt edes valmentajavaihdoksen jälkeen.

Jyväskylässä kohtaavat keskiviikkona kaksi pahasti alakanttiin pelannutta joukkuetta, joiden itseluottamusta on koeteltu raskaasti viimeisten viikkojen aikana. JYP ansaitsee suosikin viitan itselleen kotiedun ja laadukkaamman materiaalin puolesta. Kuudesta edellisestä kohtaamisesta JYP on vienyt nimiinsä kaikki, joten tästä kotijoukkueelle lisää plussaa. Ottelusta muodostunee tiukka taistelu pisteistä, mutta laadukkaampi isäntäjoukkue nappaa tärkeät pisteet mukaansa. Maalijuhlia Jyväskylässä tuskin nähdään, molemmat joukkueet välttelevät virheitä ja pelaavat riskittömästi.

Pelivalinnat | Panostus

JYP & alle 5.5 maalia ml | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,26
Jaa