JYP - KooKoo.

Liiga: JYP – KooKoo | Katkaiseeko JYP seitsemän ottelun tappioputkensa tänään?

Vahvan alkukauden jälkeen seitsemän ottelun tappioputkeen ajautunut JYP saa tänään mahdollisuuden palata voittojen tielle kotikaukalossaan, kun KooKoo saapuu vieraaksi Hippokselle.

Vaikka JYP alkukauden kovassa vireessä ja voittoputkessaan hieman ylisuorittikin, niin ei heidän taso ole silti näin huono mitä joukkueen viimeaikaiset tulokset antavat ymmärtää. Useissa otteluissa tämän tappioputken aikana JYP on ollut hyvin pelissä mukana, mutta oma tehottomuus maalipaikoissa ja vastustajan takaiskut ovat usein lamauttaneet joukkueen henkisellä tasolla. Viimeisimmässä ottelussaan lauantaina JYP kuitenkin näytti taistelutahtoaan ja nousi Porissa kolmannessa erässä neljän maalin takaa tasoihin. Ässät kuitenkin hyödynsi lopussa ylivoimansa ja otti lopulta voiton numeroin 6-4. Päävalmentaja Pekka Tirkkosen joukkojen ei pidä lähteä tänään luistelemaan itseltään rajallisia jalkoja alta vaan pelata kärsivällistä jääkiekkoa. Keskialueen tiivis träppi ja kova kamppailupelaaminen, jotka olivat JYPille tuttua alkukaudesta, niin on saatava näkyviin taas tänään. Maalinsuulla JYPillä aloittaa tänään nuori Niko Parkkinen, jonka edessä tullaan varmasti näkemään uhrautuva ja laukauksia blokkaava kotijoukkue.

Vierailija KooKoo on sen sijaan tällä hetkellä yksi liigan kuumimmista joukkueista. KooKoon pisteputki on kasvanut jo ilmiömäisesti 14 ottelun mittaiseksi. Päävalmentaja Jussi Ahokas on saanut kauden edetessä kaikki ulkomaalaispelaajatkin innostumaan ja sitoutumaan oman alueen haalarihommista jokaisessa pelissä ja joukkuetta on ollut äärimmäisen vaikea voittaa. Joukkueen erikoistilannepelaaminen on ollut raudan lujaa ja maalivahtiosasto Henrik Haukelandin johdolla on antanut joukkueelle avaimet voittoon joka ilta.

Kertoimissa JYP on laskettu hieman liian suureksi altavastaajaksi. Joukkueen runko ja pelitapa on edelleen kuitenkin laadukaalla tasolla. Erikoistilannepelaamisen pitää kuitenkin parantua merkittävästi, jotta JYP pystisi kääntämään tiukat pelit edukseen. KooKoolla saattaa olla päällä lievä hyvänolon tunne, joka voi heijastua siten, että yksittäiseen otteluun latautuminen saattaa jossain vaiheessa jäädä vajaaksi. Kotijoukkue janoaa tänään paluuta voittojen tielle hinnalla millä hyvänsä. Jos JYP selviää ottelun alun ilman takaiskuja ja saa parannettua erikoistilannepelaamistaan, niin on sillä paremmat mahdollisuudet katkaista tappioputkensa tänään, kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Pelivalinta | Panostus

JYP moneyline | 2,5/5 yksikköä

betsson TARJOAA KERTOIMEN 2,50
Jaa