Liiga: Kärpät - Ilves

Liiga: Kärpät – Ilves | Kärkikamppailu huipentaa kiekkokierroksen

Liigassa nähdään kärkikamppailu, kun lauantain kierroksen kruunaa Kärppien ja Ilveksen kohtaaminen.

Kärpät ei ole luopunut runkosarjan kärkipaikasta sen jälkeen kun otti paikan syksyllä haltuunsa. Joukkue johtaa Liigaa yhdeksän pisteen erolla Tapparaan, joten joukkueella on turvallinen ero kärkipaikalla. Joukkue on voittanut viisi ottelua viimeisestä kuudesta, joten tuloskunto uhkuu vahvaa menoa. Kärpät on ylivoimaisesti Liigan paras kotijoukkue, sillä 19 pelaamastaan kotiottelusta joukkue on voittanut 15.

Suuri osa Kärppien menestystä on NHL-apujen Juho Lammikon ja Jesse Puljujärven korkea suoritustaso illasta toiseen. Molemmat ovat paukuttaneet 31 tehopistettä tähän mennessä, ja ovat omalla tekemisillään tärkeitä palasia erikoistilanteissa. Justus Annunen Kärppien maalilla on myös erittäin vakuuttava, nuori maalivahti on torjunut kiekkoja 94,67% varmuudella.

Ilves aloitti kauden katastrofaalisesti, mutta on noussut erittäin vahvan loppuvuoden kannattelemana jo Liigan kolmannelle sijalle. Joukkueelle on sauma ottaa jopa Tampereen herruus ja ohittaa Tappara runkosarjassa, joka on nyt kolmen pisteen päässä Ilveksestä. Ilves on innostunut maalitalkoisiin useammassa ottelussaan, joukkue on JYPin jälkeen toiseksi tehokkain joukkue 125 osumallaan.

Myös puolustuspäähän pelattaessa Ilves on on ollut laadukas nippu. Lukas Dostal maalilla on ollut itse varmuus ja torjunut kiekkoja 92,29% varmuudella. Ilves pelaa illasta toiseen korkealla tasolla ja joukkueella on aito mahdollisuus taistella mitaleista tällä kaudella. Kärpät tuntuu olevan kaikilta hieman karussa, mutta muuten Tappara, Ilves, JYP ja HIFK muodostavat tasaisen nipun.

Kärpät on Liigassa pelatessaan ennakkosuosikki jokaiseen otteluun, etenkin kotikentällään. Joukkueen ylivoima ja alivoima on laadukasta, maalivahtipelistä  puhumattakaan. Viimeisestä viidestä kohtaamisesta Kärpät on voittanut kaikki, edellisen ottelun kotonaan joukkue voitto peräti 5-0. Molemmat joukkueet on ladattu hyökkäyspään taidolla, joten vauhdikas ilta on varmasti luvassa. Ilves haastaa myös vieraissa mutta vahva Kärpät menee menojaan. Ilveksen otteluissa maalimäärät tuppaavat nousemaan yli viiden, joten pelataan kotivoittoa yli viiden maalin siivittämänä.

Pelivalinnat | Panostus

Kärpät & yli 5 maalia ml | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,50
Jaa