Liiga: Kärpät - Tappara

Liiga: Kärpät – Tappara | Tylsyttääkö kärppälauma Tapparan?

Kärpät ja Tappara kohtaavat toisensa lauantain Liiga-kierroksella. Ottelu pelataan Oulussa, Oulun Energia Areenalla kello 18.00.

Kotijoukkue Oulun Kärppien kausi ei ole vielä lähtenyt samanlaiseen liitoon kuin aikaisempina vuosina. Toki koronaviruksen tuottamat vaikeudet ovat joukkueen pelirytmiä sekoittanut pahasti, mutta pikkuhiljaa kärppälauman kurssi on kääntymässä takaisin oikeaan suuntaan. Joukkue on pelannut tällä kaudella 15 ottelua, joista saldona on kahdeksan voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Sarjapisteitä sillä on kasassa 28 kappaletta, jonka myötä joukkue majailee sarjataulukossa sijalla kuusi (6). – Kärppien pistekeskiarvo ottelua kohden on 1,87. Kärpät on tehnyt tällä kaudella 47 maalia ja päästänyt 41.

Vierasjoukkue Tampereen Tapparan alkukausi ei myöskään ole ollut odotetunlainen, sillä joukkue on tällä hetkellä juuri ja juuri kiinni säälipleijaripaikassa. Tappara on pelannut kuluvalla kaudella 16 ottelua, joista saldona on viisi voittoa, kuusi tasapeliä ja viisi tappiota. Sarjapisteitä joukkue on onnistunut saalistamaan 25 kappaletta, jonka myötä se on sarjataulukossa yhdeksäntenä. Pistekeskiarvo ottelua kohden joukkueella on 1,56. Tappara on tehnyt tällä kaudella 49 maalia ja päästänyt omissa 48 maalia.

Tapparan pelaaminen liian ailahtelevaa

Tampereen Tapparan pelaaminen on tällä kaudella ollut todella ailahtelevaa. Jussi Tapolan Tappara ajaa sisään aivan uudenlaista pelitapaa, joka on tuottanut suuria vaikeuksia joukkueelle – Jukka Rautakorven träppikiekko on jätetty kokonaan pois. Eilen Tappara onnistui nujertamaan Lukon lukemin 5-2, ja samalla pelaamaan tämän kauden vahvimman pelinsä. Tamperelaiset porskuttavat tällä hetkellä neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta pelaaminen on paikoiteillen ollut varsin heikkoa, vaikka voittoja onkin tilille kertynyt. Tapparan ketjuruletti on ollut melkoista tämän kauden aikana, joka ei missään nimessä ole hyvä asia, mutta jossain kohtaa kautta on pakko löytää toimiva kombinaatio.

Kotijoukkue Oulun Kärpät pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, joka on suuri etu Tapparaa vastaan. Kärppälauma sai vahvistusta joukkueeseensa, kun Juhamatti Aaltonen liittyi tuttuun ja turvalliseen ympäristöön – Juhis paukutti ensimmäisessä ottelussaan heti hurjat 0+4=4 tehot pöytään. Kärppien joukkue on tälläkin kaudella yksi Liigan parhaimmista, eikä siitä juuri löydy mitään heikkouksia. Tänään kotijoukkue on vahvoilla, kun se pääsee pelaamaan väsynyttä Tapparan joukkuetta vastaan.

Liuskalle lähdetään pelaamaan Kärppien voittoa.

Pelivalinta | Panostus

Kärpät | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,94

Jaa