Liiga: Lukko - Tappara

Liiga: Lukko – Tappara | Jatkuuko Tamperelaisten vahva vire?

Tappara on aloittanut oman kautensa Liigassa ilman tappioita. Seuraavaksi vuorossa on vierasreissu Rauman Lukkoa vastaan.

Tampereen Tappara on aloittanut oman kautensa erittäin vahvasti. Pelaaminen on parantunut peli peliltä parempaan suuntaan. Ensimmäiset matsit Ilvestä ja JYPiä vastaan eivät olleet vielä parhainta mahdollista Tapparaa, mutta Ässiä vastaan pelatussa pelissä näimme jo vanhaa tuttua Tapparaa.

Porin Ässät jäi heti pelin alussa pahasti Tapparan jalkoihin, eikä kotijoukkue Ässät päässyt hyville maalintekopaikoille. Tappara onnistui viisikkopuolustuksessa erittäin hyvin ja viimeisenä lukkona maalilla toimi Michael Garteig – pelasi ensimmäisen Liigapelinsä pitäen nollat taululla.

Tappara on onnistunut pisteiden valossa laajalla rintamalla. Tapparalla on neljä kentällistä pelaajia, jotka kaikki pystyvät luomaan todella vaarallisia maalintekopaikkoja. Anton Levtchi on ollut yksi alkukauden suurista onnistujista. Vasta 23-vuotias hyökkääjä löi itsensä kunnolla läpi viime kaudella Tapparan Liigajoukkueeseen – aikaisemmin pelasi suurimman osan peleistä LeKissä. Tällä kaudella Jukka Rautakorpi antaa vielä enemmän vastuuta nuorelle hyökkääjälle.

Rauman Lukko on aloittanut oman kautensa myös kohtalaisen hyvin – saldona on kaksi voittoa ja yksi tappio, joka tuli Ässiä vastaan. Lukon pelit ovat olleet suhteellisen vähämaalisia verrattuna vastustajan Tapparan peleihin. Lukko on tunnetusti myös erittäin hyvä joukkue puolustamaan omaa-aluettaan.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Vierasjoukkueen kivenkova viimeistely liikaa Lukolle?

Tappara on onnistunut tekemään maaleja kolmessa pelissä jo peräti 14 kappaletta – omissa on soinut seitsemän kertaa. Samanlainen maalijuhla tuskin tulee jatkumaan, sillä Jukka Rautakorven luotsaama joukkue pelaa aina erittäin puolustusvoittoista peliä. Tappara pystyy kääntämään nopeita vastahyökkäyksiä, joista tämä nimellisesti vahva joukkue kykenee paikat hyödyntämään todella kovalla prosentilla.

Tappara on ollut Lukolle viime vuosina erittäin vaikea voitettava. Tällä hetkellä Tapparan peliesitykset ovat näyttäneet todella mallikkaalta ja olevan kokonaisvaltaisesti kunnossa. Tappara lähtee peliin puolustuksen kautta ja yrittää hyödyntää maalintekopaikat Lukon virheistä. Tamperelaisjoukkueesta löytyy tällä hetkellä viisi pelaajaa, jotka ovat pistepörssin top 10:ssä. Joukkue ei nojaudu vain yhden kentän onnistumisiin.

Tapparan leveä pelaajamateriaali tuo selkeää etua verrattuna Lukon rosteriin. Tapparan ylivoima on toiminut mallikkaasti ja ylivoimalle on niin paljon tulivoimaa tarjolla, että Tappara paikat varmasti hyödyntää edukseen. Vaikka aina puhutaan Tapparan puolustusvoittoisesta pelaamisesta ja keskialueen träpistä, osaa se myös hyökätä ja pitää pelin painopisteen vastustajan alueella.

Pelivalintoina lapulle lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Tapparan voittoa ja maalimäärää.

Pelivalinnat | Panostus

Tappara ML | 3/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,81

Tappara yli 2,5 maalia | 2/5 yksikköä

bethard TARJOAA KERTOIMEN 1,95
Jaa