Liiga: Sport - KalPa

Liiga: Sport – KalPa | Vierasvoitolle upea kerroin tarjolla!

Torstaina Liigassa nähdään jälleen kaksi kamppailua. Vaasassa liigajumbo Sport saa vastaansa KalPan.

Sport näyttää jämähtäneen Liigan pohjakerrokseen jälleen kerran. Joukkue on toki pelannut vasta kahdeksan ottelua tällä kaudella, kun osalla joukkueista on jo kymmenen ottelua vyöllään, joten sarjataulukko hieman huijaa. Fakta on kuitenkin että joukkue ei meinaa millään pystyä pelaamaan ehjää 60-minuuttista, jonka vuoksi voitot ovat kiertäneet kaukaa. Takana on raskas kolmen voitottoman ottelun putki, ja viimeisestä viidestä ottelusta saldona on vain yksi voitto. Kaudesta näyttää muodostuvan aivan yhtä vaikea kuin edellisistäkin.

KalPa on tuskaillut oman pelinsä kanssa myös alkukaudesta, mutta joukkue on pystynyt silti raapimaan elintärkeitä voittoja sieltä täältä. Edellisessä pelissä joukkue kaatoi Porin Ässät rajun taistelun jälkeen niukasti 1-0. Ottelussa Ässät painosti koko ajan päälle, ja onkin pieni ihme, että KalPa matkusti takaisin Kuopioon kolmeen pisteen kera. Kolme voittoa viidestä viime ottelusta on kelpo suoritus, mutta liian usein KalPa antaa vastustajilleen maalin tai parikin eteen, jolloin voittamisesta tulee hankalampaa. Voitoista liian usea tulee vasta varsinaisen peliajan jälkeen, jolloin tärkeitä pisteitä jää saamatta koko ajan. KalPalla on joukkue joka taistelee materiaalinsa puolesta pudotuspelipaikasta, mutta sen on joukkueena saatava jatkuva ailahtelu pelien sisällä loppumaan. Miikka Pitkänen ja Aleksi Klemetti ovat iskeneet tärkeitä maaleja kauden mittaan, molemmilla on kasassa jo neljä osumaa.

Sport taistelee varmasti kovasti kotonaan pisteistä, mutta joukkueen itseluottamus ja peli ei ole sillä tasolla, että se voisi taistella voitoista joka ilta. Sekä maalinteon tehokkuudessa että puolustuksen pitävyydessä on ongelmia, ja ennenkuin niihin löytyy ratkaisu, joukkue miehittää kuntopuntarin ja samalla sarjataulukon häntäpäätä. KalPa on varmasti saanut energiaa upeasta Ässät-voitosta ja joukkueen peli kehittyy selvin, mutta hitain askelin. Sport on juuri sopiva vastus tällä hetkellä KalPalle, ja joukkue ottaa jälleen niukkaakin niukemman vierasvoiton. KalPan puolustus on viime peleissä pelannut jo kohtalaisen hyvin, joten jos tehoja alkaa löytyä hyökkäyspäässä hieman enemmän, joukkue napsii jatkossakin maukkaita voittoja.

Pelivalinnat | Panostus

KalPa | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,85
Jaa