Liiga: TPS - Ilves

Liiga: TPS – Ilves | Maalivahtien kaksintaisto

TPS ja Ilves kohtaavat tänään Liigan runkosarjaottelussa. Ottelu pelataan Gatorade Canterissä Turussa, kiekko tippuu jäähän kello 18:30.

Kotijoukkue TPS on pelannut kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista se on kyennyt voittamaan kolme kamppailua. Edellisessä ottelussaan TPS kohtasi HPK:n. Tämä ottelu päättyi hämeenlinnalaisten 4-3 -voittoon jatkoajan jälkeen. TPS:n alkukausi on lähtenyt suhteellisen mallikkaasti liikenteeseen, eikä pelaamisen taso ole heitellyt pahasti suuntaan tai toiseen. Maaliero joukkueella on ennen seuraavan ottelun alkua 17:13.

Vierasjoukkue Ilves on pelannut vuorostaan kuusi ottelua tällä kaudella. Neljä näistä otteluista on päättynyt voittoon ja loput tietenkin tappioon. Edellisessä ottelussaan Ilves kohtasi Ässät – tämä ottelu päättyi patapaitojen 5-3 -voittoon. Kokonaisuudessaan Ilveksen kausi on lähtenyt varsin hyvin liikkeelle, mutta vielä on lupaa parantaa. Ilves on ennakkoon rankattu sijoille 1-5, joten joukkueelta odotetaan vielä enemmän. Maaliero Ilveksellä on 19:13.

Lukas Dostalin olemassaolo elintärkeä Ilvekselle

Ilveksen maalivahti Lukas Dostal on ollut jälleen kerran korvaamaton apu Ilvekselle. Dostal on tähän mennessä torjunut kiekkoja prosentilla 95,08%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa ainoastaan 1,51 – tämän kaltaisilla statseilla on selvää, että Dostal antaa joukkueelleen jokainen ilta mahdollisuuden pelata voitosta. Vaikka Ilveksen kenttäpelaajien pelaaminen olisi hieman hankalaa, niin Dostal kykenee nämäkin ottelut kääntämään voitoiksi. Kotijoukkue TPS:n maalissa pelaa vuorostaan maalivahtilupaus Ukko-Pekka Luukkonen. Luukkonen on pelannut kaksi ottelua, joista molemmista tuli voitto. Luukkosen torjuntaprosentti on tällä hetkellä 93,88% ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,50 – kummankaan peli ei tule kaatumaan maalivahteihin, mutta Ilveksen Dostal on hieman parempi.

Ilveksen hyökkäyspelaaminen on toiminut mallikkaasti, mutta puolustuspelaamisessa on vielä hieman petrattavaa. Ilman Lukas Dostalin huipputorjuntoja olisi Ilveksen päästetyt maalit eri lukemissa. Ilveksen puolustusosastolle saadaan lisää osaamista, sillä puolustaja Aleksi Elorinne palaa pelaavaan kokoonpanoon. Hyökkäysketjut ovat pysyneet saman koko kauden ajan, eikä niissä ole muutoksia nähty. Eemeli Suomi ja Arttu Ruotsalainen jatkavat ykköskentässä, joka on ollut Ilveksen moottori lähes jokaisessa ottelussa. Vaikka molempien joukkueiden hyökkäyspelaaminen on erinomaista, niin voisi kuvitella, että maalivahdit pitävät ottelun tänään tasaisena. Ilves ja Dostal kuulostavat yhdessä niin hyvältä, että lapulle läsäytetään vierailijoiden normi voitto, mutta samalla sivubetsinä haetaan vähämaalista ottelua.

Pelivalinta | Panostus

Ilves | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,20

Ottelussa alle 4,5 maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,20

Jaa