NHL All Stars: Keskinen divisioona - Tyynenmeren divisioona

NHL All Stars: Keskinen divisioona – Tyynenmeren divisioona | Tyynenmeren joukkue vahvoilla

Jälkimmäisessä All Stars alkusarjan ottelussa yhteen ottavat Keskisen ja Tyynenmeren divisioonan joukkueet.

Keskinen divisioona on ollut alakynnessä tässä otteluparissa. Nathan MacKinnon ja Patrick Kane etunenässä joukkue lähtee jälleen haastamaan Tyynemeren diviisioonaa. Puolustuksessa pelaavat Roman Josi sekä Alex Pietrangelo, joten taitoa ja kovuutta löytyy myös joukkueen takalinjoilta. Keskisen divisioonan tähdistöjoukkueen menestys ei ole viime aikoina päätä huimannut, sillä divisioonan joukkue on voittanut vain yhden viidestä viime ottelustaan.

Tyynenmeren divisioonan tähdistöjoukkue on tottunut viime vuosina menestymään All Stars turnauksessa. Joukkue on kyllästetty jälleen NHL:n dynaamisimmalla kaksikolla, kun joukkoja johtaa Connor McDavid sekä Leon Draisaitl, tukea antaa tulevaisuuden ehdoton tähti Elias Pettersson.

Tyynenmeren joukkue on vienyt joukkueiden keskinäiset kohtaamiset kolme kertaa neljästä. McDavid menetti jo aikaisemmin nopeimman pelaajan tittelin, joten supertähdellä on jotain hampaankolossa.. Tyynenmeren joukkue on hienoinen suosikki myös tämän vuoden turnauksessa, joten pelisuositus on “vierasjoukkueella”, All Stars-tapahtuman otteluita on normaalia vaikeampi ennakoida, mutta Tyynenmeren joukkue on laadukas ja historia huomioiden ansaitsee hienoisen suosikin aseman otteluparissa.

Pelivalinnat | Panostus

Tyynenmeren divisioona | 2,5/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa