NHL All Stars: Metropolin divisioona - Atlantin divisioona

NHL All Stars: Metropoli- divisioona – Atlantin divisioona | All Stars huumaa St.Louisissa

NHL:n All Stars – viikonloppu on jälleen menossa. Viikonlopun aika ei purra hammasta yhteen, vaan maailman parhaat pelaajat viihtyvät ja viihdyttävät kiekkofaneja ympäri maailman. Perinteinen divisioonien välinen turnaus käydään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Kuten kaikki tähdistöpelien joukkueet, myös Metropolitan sisältää NHL:n parhaimmistoa. Viime vuoden tapaan Alexander Ovetchkin ei osallistunut tapahtumaan, vaan päätti käyttää All Stars-viikonlopun lepäämiseen. Mathew Barzal voitti jo nopeuskisan, nyt mies yrittää johdattaa oman joukkueensa All Stars – turnauksen voittoon.

Nykyisellä systeemilliä on pelattu neljä vuotta, jona aikana voitot näiden kahden divisioonan välillä on tasa 2-2. Tähdistöpeleissä harvoin tempo kasvaa äärettömän suureksi, pelaajat eivät halua loukkaantua ja ottelut ovat ennen kaikkea viihdettä faneille.

Atlantin divisioonan tähdistö säteilee nuorta voimaa Tyler Bertuzzin, Jack Eichelin sekä Brady Tkachukin voimin. Nuoret pelaajat varmasti nauttivat viikonlopusta ja ottavat ilon irti, kun taas kokeneemmat pelaajat ottavat tapahtuman jo hieman rauhallisemmin.

Neljään vuoteen suurinumeroisin ottelu oli vuonna 2017, jossa mätettiin peräti 16 osumaa. Muina vuosina osumat ovat jääneet alle 12. Tempo otteluissa on rauhallinen, joukkueet eivät missään nimessä laita kaikkea peliin. Sopivaa vetokohdetta näihin tapahtumiin on vaikea löytää, mutta alle 12.5 maalia on oiva valinta, maalimäärä nousee harvoin yli 12 osuman näinkin viihteellisissä tapahtumissa.

Pelivalinnat | Panostus

Alle 12.5 maalia | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,90
Jaa