NHL: Calgary Flames - Carolina Hurricanes

NHL: Calgary Flames – Carolina Hurricanes | Flamesin tulikuuma vire osittain lumetta

Suomen aikaa kello 23.00 alkavassa myöhemmässä prime time-ottelussa isännöi erinomaiseen vireeseen lämmennyt Calgary Flames Carolina Hurricanesia. Geoff Wardin puikoissa Flames on kopannut seitsemän voittoa putkeen kaataen viimeisimpänä Toronto Maple Leafsin perjantain vastaisena yönä maalein 4–2.

Koppi tarttuu

Flames ei ole noussut mitenkään kertaheitolla keskinkertaisuudesta kärkijoukkueeksi valmentajanvaihdoksen myötä. Wardin aikaiset maaliodottamatilastot ovat lupailleet Flamesille huomattavasti kevyempää pistesaalista toteutuneeseen nähden. Flames on uuden päävalmentajansa alaisuudessa sarjan alimmassa kolmanneksessa, jos vertaillaan tasaviisikoin luotua ja päästettyä maaliodottamaa.

Erona Bill Petersin valmennuskauden loppuvaiheisiin on, että kiekko on tarttunut David Rittichin ja Cam Talbotin varusteisiin huomattavan kovalla prosentilla Wardin päävalmentajaksi astumisen jälkeen. Samalla Sean Monahan ja Johnny Gaudreau ovat alkaneet laittaa toisessa päässä laattaa sisään pelkän paikkojen luomisen sijaan.

NAPPAA JOPA 300% TALLETUSBONUS VEDONLYÖNTIIN TÄSTÄ!

Erinomainen puolustus ja laaja hyökkäys

Carolina Hurricanesin leirissä voidaan olla tyytyväisiä joukkueen asemiin joulutauon lähestyessä. Canesin erinomainen puolustus ja laaja hyökkäys antavat mahdollisuuden vaikka mihin, jos vain ykkösvahti Petr Mrazek pystyy hetkellisesti pelaamaan kykyjensä ylärajoilla kevään pelien koittaessa.

Parasta ei ole vielä tänä syksynä nähty läheskään kaikilta pelaajilta, kun esimerkiksi Nino Niederreiter on vain reilun 30 pisteen tahdissa vahvoista kiekonhallintalukemistaan huolimatta. Parempaan vireeseen syttyminen on vain ajan kysymys, etenkin kun vierellä pelaavat joukkueen suomalaistähdet Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen.

Tasaväkinen kohtaaminen

Hurricanes on parempi joukkue, mutta kotietu keikauttaa Flamesin ohuista ohuimmaksi suosikiksi. Flamesin valmentajanvaihdos ja sitä seurannut kuuma vire näkyvät kertoimissa, ja peliä saadaan sisään hurrikaanipoppoolle. Melko runsasmaaliseksi kaavaillussa ottelussa tasapelin todennäköisyys on hieman tavallista pienempi, joten paras arvo saadaan Canesin suorasta voitosta.

Pelivalinta | Panostus

Carolina Hurricanes | 2,5/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 2,50
Jaa