NHL: Carolina Hurricanes - Colorado Avalanche

NHL: Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche | Vähämaalisuudessa arvoa

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Carolina Hurricanes ja Colorado Avalanche. Ottelu pelataan PNC Areenalla Raleighissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Carolina Hurricanesin edellinen ottelu oli Dallas Starsia vastaan, joka päättyi Canesin 1-4 tappioon. Canes on pelannut kuluvalla kaudella 62 ottelua, joista se on kerännyt 74 pistettä. Itäisessä konferenssissa Canes majailee sijalla yhdeksän, ja omassa divisioonassaan se on kuudentena.

Vierasjoukkue Colorado Avalanche porskuttaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Edellinen ottelu Avalanchella oli Buffalo Sabresia vastaan, jonka Avalanche onnistui voittamaan lukemin 3-2. Vierasjoukkue Avalanche on pelannut tällä kaudella 62 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan huikeat 81 pistettä. Avalanche on Läntisen konferenssin toisena, ja omassa divisioonassaan he ovat myös toisena.

Ottelun odotukset runsasmaalisuudessa

Kertoimien perusteella vedonlyöntiyhtiöt odottavat sitä, että ottelu tulee olemaan runsasmaalinen. Allekirjoittaneen mielestä Canesin maalivahtien loukkaantumisiin annetaan liikaa painoarvoa, jonka myötä arvoa löydän vähämaalisen ottelun pelaamisesta. Kummankin joukkueen puolustus on kuluvalla kaudella ollut rautaa, eikä se asia ole muuttunut poissaolojen kanssa.

Canes puolustaa eri tavalla maalinedustaansa kuin aikaisemmin

Canesin ykkös- ja kakkosveska ovat loukkaantuneena, joten vastuussa maalinsuulla on Alex Nedeljkovic ja Anton Forsberg. Kyseinen asia johtaa siihen, että Canes pelaa paljon turvallisemmin ja riskialttiimmin omalla puolustusalueellaan. Canesin vahvuus löytyy juurikin puolustuspelaamisesta, joka on ollut kuluvalla kaudella erinomainen. Canes päästää keskimäärin ottelua kohden vain 2,84 maalia omiin. Vastaavasti Avalanche päästää vieläkin vähemmän maaleja – Avalanchen omissa on kolissut ottelua kohden vain 2,69 maalin verran.

Colorado Avalanchen kymmenen ottelun otannasta löytyy vain yksi ottelu, joka on päättynyt yli 5,5 maaliin. Tämä antaa hieman osviittaa Avalanchen puolustuspelaamisen onnistumisesta. Pelivalintana liuskalle lähdetään pelaamaan siis sitä, että näemme ottelussa alle 5,5 maalia.

Pelivalinta | Panostus

Alle 5,5 maalia | 2,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa