NHL: Chicago Blackhawks - Buffalo Sabres

NHL: Chicago Blackhawks – Buffalo Sabres | Blackhawksin vire Sabresia vahvempi

NHL:ssä pelataan kaksi ottelua sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Toisessa ottelussa Chicago Blackhawks ja Buffalo Sabres taistelevat tärkeistä pisteistä.

Blackhawks on toistaiseksi kaukana pudotuspelipaikoista, mutta joukkueen peli kehittyy tasaisesti pitkin syksyä ja viime kierroksilla voittoja on alkanut tulla yhä useammin. Viimeisestä kuudesta ottelusta saldona on neljä voittoa, joista kruununa on viime pelissä tullut upea 7-2 – vierasvoitto Nashville Predatorsista.

Blackhawksien ydinrunko on pysynyt kasassa todella pitkään, joka on joukkueen suurin etu. Patrick Kane johtaa joukkoja edelleen tehoillaan, jenkkihyökkääjä on joukkueensa tehokkain pisteillä 10+15. Nuoremman sukupolven Alex DeBrincat on myös aloittanut kauden väkevästi. Joukkue on tietynlaisessa välitilassa, jossa seurajohdon pitäisi tehdä päätös reilusta nuorennusleikkauksesta tai jostain muusta strategiasta. Nykyjoukkueella ei suuria menestymisen mahdollisuuksia ole. Blackhawks on keskikastin joukkue, joka taistelee pudotuspelipaikasta, mutta kaiken pitää mennä nappiin jotta tavoitteeseen päästään.

Buffalo Sabresin osalta tarina alkaa kuulostaa tutulta. Uuden kauden ensimmäiset 1,5 kuukautta joukkue pelaa upeasti ja jopa johtaa koko sarjaa, mutta ongelmat alkavat marraskuussa ja sarjasijoitus alkaa laskea. Näin kävi tälläkin kertaa. Sarjasijoitus oli vielä muuta viikko sitten ensimmäinen, nyt Sabres on valahtanut sijalle 16. Joukkue sai katkaistua viiden ottelun tappioputken voittamalla 4-2 Ottawa Senatorsin. Jack Eichel näytti mallia tekemällä joukkueensa kaikki osumat. Tämä on myös Sabresin suurin ongelma, joukkue on edelleen liikaa ykköstähtiensä varassa.

Sabres taistelee kyllä, mutta häviämään tottunut joukkue ei pysty tiukoissa paikoissa kuin harvoin nostamaan tasoaan. Joukkueen sisällä kaikki ei ole edelleenkään kunnossa, vaan liian monelle pelaajalle tulee liian usein välipäiviä kaukalossa. Jack Eichel on osa ongelmaa, sillä liian usein kapteeni on näkymätön kentällä, ja koko joukkue lamaantuu. Sabresin osalta sarjasijoitus tulee laskemaan vielä lisää ja pudotuspelipaikka näyttää lähes mahdottomalta.

Chicago Blackhawks pelaa hyvällä itseluottamuksella ja liitää kolmen ottelun voittoputkessa. Putken aikana on kaatunut Nashville Predators, Vegas Golden Knights sekä Toronto Maple Leafs, eli vastukset eivät ole olleet helpoimmasta päästä. Samana aikana Sabres on pystynyt voittamaan vain heikon Senatorsin, joten kotiedun lisäksi Blackhawksin kantaa voittoon selkeästi parempi vire. Kotivoitto mukavalla kertoimella kelpaa vetolapulle.

Pelivalinnat | Panostus

Chicago Blachawks | 3/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,11
Jaa