NHL: Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets

NHL: Chicago Blackhawks – Columbus Blue Jackets | Hawks vahvoilla kotihallissaan

Chicago Blackhawks saa yön ottelussa vastaansa Columbus Blue Jacketsin. Ottelu pelataan United Centerissä Chicagossa.

Kotijoukkue Chicago Blackhawks on onnistunut kolmesta pelaamastaan pelistä voittamaan yhden, joka tuli Edmonton Oilersia vastaan. Kyseisessä pelissä Blackhawks oli erinomainen kokonaisvaltaisesti. Oilers jäi jalkoihin suurimmaksi osaksi jokaisella osa-alueella. Blackhawks sai vapauttavan avausvoiton, jonka jälkeen on hyvä lähteä jatkamaan alkukautta. Vastaan tulee joukkue, jonka viisikkopuolustus ei ole parhaimmasta päästä. Tämän myötä syvyyttä ja taitoa omaavat hyökkääjät saavat paljon tilaa, sekä maalintekopaikkoja.

Viime kaudella Hawksin suurin ongelmakohta oli erittäin heikko puolustus. Hawks päästi aivan liikaa maaleja omassa päässä, eikä tämän takia kyennyt otteluita voittamaan. Maalintekemisen kanssa ei ongelmia Hawksilla ole, sillä joukkueesta löytyy paljon nimekkäitä hyökkääjiä, jotka pystyvät tulosta kentällä tekemään. Puolustukseen on saatu tälle kaudella enemmän varmuutta omanpään pelaamiseen. Maalivahtitilanne Hawksilla on hyvällä mallilla, sillä kaksikko Corey Crawford ja Robin Lehner ottavat vastuuta maalilla.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Vierasjoukkue Columbus Blue Jackets on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Blue Jacketsin joukkue on heikentynyt roimasti viime kaudesta. Varsinkin maalivahtiosasto on kysymysmerkki Blue Jacketsilla, sillä vastuuta kantavat nuoret kopparit Joonas Korpisalo ja Elvis Merzlikins. Korpisalo on ottanut suurimman osan torjuntavastuusta, mutta hänenkään otteet eivät maalilla ole olleet varmoja. Hawksin nimekäs hyökkäys onnistuu latomaan maaleja keskikastin maalivahdeille aivan varmasti. Ylivoimatilanteet ovat pelissä erittäin vaarallisia juurikin Hawksin todella tulivoimaisen hyökkäysosaston takia. Patrick Kane toimii joukkueen virtuoosina ylivoimatilaisuuden tullen.

Hawks on ennestäänkin ollut erittäin vaikea voitettava Blue Jacketsille United Centerissä. Hawks lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, jota se todellakin on tässä kyseisessä matsissa. Blue Jacketsin pelaajamateriaali on heikohko verrattuna Hawksiin. Kotijoukkueen otteet kaukalossa ovat parantuneet roimasti peli peliltä parempaan suuntaan. Blue Jackets on päästänyt peräti 20 maalia tällä kaudella. Heikko puolustus, sekä normaalia hieman huonompi maalivahtiosasto ovat syy tulokseen. Kun Hawks pääsee pyörittämään omaa peliään hyökkäyspäässä, on vierasjoukkue altavastaajana pahasti. Ylivoimatilanteista Hawks kykenee hyödyntämään kovalla prosentilla.

Pelivalintana lähdetään pelaamaan kotijoukkue Chicago Blackhawksin voittoa varsinaisella peliajalla. Blue Jacketsin pelaaminen ei ole viime otteluiden voitoista huolimatta vakuuttanut ollenkaan. Kotijoukkue Hawksin käyrä on ollut pelillisesti koko ajan paranemaan päin, joten kotijoukkueen voitto kelpaa liuskalle mainiosti.

Pelivalinta | Panostus

Chicago Blackhawks | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,10
Jaa