NHL: Dallas Stars - Arizona Coyotes

NHL: Dallas Stars – Arizona Coyotes | Puolustusvoittoinen ottelu luvassa

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Dallas Stars ja Arizona Coyotes. Ottelu pelataan American Airlines Centerissä Dallasissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Dallas Starsin edellinen ottelu oli vieraissa Ottawa Senatorsia vastaan, jonka he hävisivät jatkoajalla lukemin 4-3. Ennen Senatorsia vastaan pelattua ottelua Starsilla oli meneillään neljän ottelun voittoputki, joka tuli tappion myötä päätökseen. Stars on pelannut kuluvalla kaudella 59 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan 74 pistettä. Stars majailee Läntisen konferenssin toisella sijalla, ja omassa divisioonassaan se on myös toisena.

Vierasjoukkue Arizona Coyotesin edellinen ottelu oli New York Islandersia vastaan, jonka he voittivat lukemin 2-1. Kojoottilauma on pelannut kuluvalla kaudella 62 ottelua, joista se on kyennyt keräämään 68 pistettä. Läntisessä konferenssissa Coyotes majailee sijalla kahdeksan, ja omassa divisioonassaan sijalla viisi. Coyotes taistelee vielä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta.

Molemmat joukkueet puolustusvoittoisia

Molemmat joukkueista pelaavat enemmänkin puolustavampaa kiekkoa, eikä niin offensiivista. Tämän takia molempien joukkueiden maalimäärät vastustajan päässä, sekä omassa päässä jäävät suhteellisen pieneksi. Stars on päästänyt keskimäärin 2,53 maalia omiin, kun taas vuorostaan Coyotes päästää 2,63 maalin verran. Odotettavissa on siis vähämaalinen ottelu, mutta riittääkö Coyotesin kaltaisella joukkueella rahkeet haastamaan Stars pelillisesti?

Starsin kokoonpano on kokonaisvaltaisesti parempi kuin Kojoottien. Starsin kärkinimet Tyler Seguin ja Jamie Benn pyyhkivät Kojoottien kärkipäänhyökkääjät helposti pelillisesti. Puolustus on Starsilla astetta kovempi, kuin Kojooteilla, joten omalla lapulla Stars on jokaisella osa-alueella vahvemmilla. Maalivahtipeli Starsilla on myös eliittiä, joten Starsin joukkueesta ei yksinkertaisesti löydy heikkouksia varsinkaan Coyotesin kaltaista joukkuetta vastaan. Stars tulee hallitsemaan ottelua ja pitämään kiekkokontrollin itsellään, eikä Coyotes pysty vastaaman tähän.

Pelivalintana liuskalle valitsen Dallas Starsin voiton varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars | 2,5/5 yksikköä

mr green TARJOAA KERTOIMEN 2,00
Jaa