NHL: Dallas Stars - Carolina Hurricanes

NHL: Dallas Stars – Carolina Hurricanes | Vähämaalinen ottelu luvassa

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Dallas Stars ja Carolina Hurricanes. Ottelu pelataan American Airlines Centerissä Dallasissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Dallas Stars voitti edellisen ottelunsa, joka oli St. Louis Bluesia vastaan. Ottelu päättyi Stars-leirille jatkoajan jälkeen lukemin 3-2. Dallas Stars majailee Läntisen konferenssin kolmantena, ja omassa divisioonassa he ovat myös kolmantena. Stars on pelannut kuluvalla kaudella 55 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan 67 pistettä.

Vierasjoukkue Carolina Hurricanesin edellinen ottelu oli Vegas Golden Knightsia vastaan, jonka Canes voitti voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 6-5. Canes majailee Itäisen konferenssin kahdeksantena, ja omassa divisioonassaan he ovat kuudentena. Canes taistelee vielä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta, mutta helppoa se ei tule olemaan. Canes on pelannut tällä kaudella 55 ottelua, joista se on myös kerännyt Starsin tapaan 67 pistettä.

Starsin puolustuspelaaminen liikaa Canesille

Stars on koko NHL:n kolmanneksi vähiten maaleja päästänyt joukkue. Stars on tähän mennessä päästänyt keskimäärin ottelua kohden 2,53 maalia. Ainoastaan Boston Bruins ja Columbus Blue Jackets on päästänyt vähemmän maaleja ottelua kohden. Carolina Hurricanes on vuorostaan päästänyt omiin keskimäärin 2,78 maalia ottelua kohden, joten ei heidänkään puolustuspelaaminen ole huonoimmasta päästä. Ottelusta voidaan siis odottaa suhteellisen vähämaalista ja tiukkaa mittelöä.

Stars on pelannut kotonaan 27 ottelua, joista se on voittanut 16 kamppailua. Starsin offensiivinen pelaaminen ei tällä kaudella ole ollut parhaimmasta päästä, mutta hyvän viisikkopuolustuksen takia Stars kykenee ottelut kääntämään voitoiksi. Roope Hintz on Starsin eniten maaleja tehnyt pelaaja, joten se kertoo hieman maalinteon vaikeuksista Starsin pelaamisessa. Alexander Radulov ei pelaa ensi yön ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan, joten yksi iso-osa hyökkäyksen iskukyvystä on poissa Starsilta. Yhden pelaajan poissaolo ei kuitenkaan tule kaatamaan Starsin mahdollisuuksia pelata voitosta.

Stars tulee pitämään kiekkoa hallinnassaan enemmän kuin Canes, ja kiekkokontrollin kautta Stars tulee olemaan vahvemmilla yön ottelussa. Canesin puolustuksesta on poissa Dougie Hamilton, joka on näkynyt joukkueen pelaamisessa. Starsin kivenkovan puolustuksen takana seisoo erinomaiset maalivahdit, jotka antavat joukkueelleen jokainen ilta mahdollisuuden pelata voitosta. Ben Bishop ja Anton Khudobin lukeutuu omalla paperilla yhdeksi parhaimmaksi kaksikoksi NHL:ssä.

Pelivalinnaksi valitsen kotijoukkue Starsin voiton varsinaisella peliajalla. Starsin puolustuspelaaminen on liian iso pala purtavaksi Canesille ensi yönä.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars | 2,5/5 yksikköä

 mr green TARJOAA KERTOIMEN 2,25

Jaa