NHL: Dallas Stars - Minnesota Wild

NHL: Dallas Stars – Minnesota Wild | Starsin nousujohteiselle pelille jatkoa luvassa

Yöllä pelattavassa NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Dallas Stars ja Minnesota Wild. Ottelu pelataan American Airlines Centerissä Texasissa.

Kotijoukkueen alkukausi ei todellakaan ole lähtenyt parhaimmalla mahdollisella tavalla liikenteeseen. Voittoja on tilille kertynyt vasta neljä kappaletta, joista kolme kappaletta tulivat putkeen. Viime ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan Stars kärsi ikävän 0-3 tappion. Pelaaminen on nousujohteisesti alkukaudesta parantumaan päin. Varsinkin Dallasissa tapahtuneen ikävän myrskyn jälkeen joukkueen peli-ilme on ollut aivan eritasolla kuin aikaisemmin. Tyler Seguin oli yksi pelaajista, joka kärsi tornadon iskusta.

Vierasjoukkueen alkukausi ei ole myöskään lähtenyt hyvin liikkeelle. Tämä kausi tulee olemaan muutenkin todella vaikea Minnesota Wildille, sillä joukkue on pahassa jamassa sopimuksien kanssa. Seuran entinen GM Paul Fenton jätti Wildin todella pahaan suohon, sillä hän teki aivan käsittämättömän huonoja pelaajakauppoja viime kaudella. Joukkueessa ei tällä hetkellä ole hyvä ilmapiiri, joka vaikuttaa vierailijoiden peliin pahasti. Jason Zucker sanoi avoimesti joukkueen tilanteesta ja siitä, että kaikkien pitää parantaa ja olla parempia. Päävalmentaja Bruce Boudreau otettiin mukaan keskusteluun, eikä ikinä päävalmentajaa oteta tällaisessa tilanteessa nimellisesti esille. Tämä kertoo joukkueen tilanteesta paljon.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Wildin joukkue alkaa olemaan vanha, eikä sieltä löydy tällä hetkellä yhtäkään top -tason pelaajaa. Otteluita on vaikea voittaa, kun joukkueen peli-ilo on kadoksissa ja tilanteisiin mennään puolivaloilla. Maalivahti Devan Dubnyk ei ole aloittanut omalla tasollaan, mutta pitää muista se, että puolustus ei juuri paljoa ole tukea antanut. Yön ottelussa ei ole vielä varmaa tietoa, että kumpi Wildin maalivahdeista aloittaa. Jos Alex Stalock aloittaa maalilla, on Starsilla suuri maalivahtietu. Wild on kyennyt voittamaan lähiaikoina muutaman pelin, mutta pelillisesti se on ollut surkea.

Starsin pelaaminen on parantunut roimasti alkukauteen nähden, jonka myötä tulosta on alkanut syntyä. Tänään vastaan asettuu Wild, joka on pelillisesti erittäin suuri kysymysmerkki. Kotihallissaan Stars on kyennyt monet kerrat voittamaan Wildin, joten pienoisesta kotiedustakin voidaan puhua. Starsin joukkueesta löytyy paljon luisteluvoimaisia pelaajia, jotka tulevat antamaan erittäin kovaa painetta Wildin hitaisiin puolustajiin. Maalissa Starsilta aloittaa Ben Bishop, jonka torjuntaprosentti on 92,0%.

Pelivalintana lähdetään pelaamaan kotijoukkue Starsin voittoa varsinaisella peliajalla. Wildin joukkue on roimasti laadultaan huonompi. Stars pääsee pelaamaan kotonaan, jossa se on ollut aina vahva Wildiä vastaan. Nousujohteinen peli tulee jatkumaan ja tuottamaan voiton tässä pelissä.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars | 3/5 yksikköä

mr green TARJOAA KERTOIMEN 2,14
Jaa