NHL: Dallas Stars - Vancouver Canucks

NHL: Dallas Stars – Vancouver Canucks | Kykeneekö Canucks haastamaan hurjassa vireessä olevan Starsin?

Ensi yönä pisteistä taistelevat Dallas Stars ja Vancouver Canucks. Ottelu pelataan American Airlines Centerissä Dallasissa.

Kotijoukkue Dallas Starsin alkukausi ei lähtenyt todellakaan odotetulla tavalla liikenteeseen, mutta nyt Stars on löytänyt oman identiteettinsä takaisin ja voittoja ropisee tilille mukavaan tahtiin. Stars on viimeisestä 12 ottelustaan hävinnyt vain kaksi kappaletta, jotka tulivat Winnipeg Jetsiä ja Pittsburgh Penguinsia vastaan. Alkukaudesta ykköskorin äijät olivat pimennossa, mutta nyt Tyler Seguin ja kumppanit ovat alkaneet pelaamaan omalla tasollaan.

Vierasjoukkue Vancouver Canucksin kausi on taas aivan päinvastainen Dallas Starsin kanssa. Canucks aloitti erittäin vahvasti alkukautensa, mutta nyt suunta on huomattavasti alaspäin. Hieman ehkä yllättävästikin Canucks on vieläkin heidän tasoonsa nähden liian korkealla sarjataulukossa. Yleensä alkukaudesta nämä huonommat joukkueet ovat sarjataulukossa huomattavasti ylempänä mitä pitäisi. Hyvänä esimerkkinä toimii viime vuoden Buffalo Sabres. Canucksin oikea taso alkaa tulla esille, eikä se ole mikään yllätys. Canucks on hävinnyt viimeiseen kymmeneen peliin peräti seitsemän kertaa.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Dallas Starsin materiaali on huomattavasti parempi kuin Vancouver Canucksin. Vaikka Starsilta on poissa kokoonpanosta John Klingberg ja Roope Hintz, on se silti laadultaan huomattavasti parempi kuin Canucks. Stars pääsee pelaamaan pitkästä aikaa kotihallissaan, jossa se on aina ollut todella vaikea voitettava kenelle tahansa joukkueelle. Starsin nousujohteinen pelaaminen tulee saamaan jatkoa, sillä Canucksin kaltainen vastus ei pysty tällä hetkellä haastamaan erittäin kovalla itseluottamuksella pelaavaa Starsia.

Maalivahtien kaksinkamppailu menee kotijoukkueen hyväksi, sillä Ben Bishop aloittaa maalilla. Vancouver Canucksin aloittavasta maalivahdista ei ole vielä varmuutta, mutta kumpikaan heistä ei pysty haastamaan Bishopia otteillaan. Starsin todella nimekäs ja vaarallinen hyökkäys kykenee horjuttamaan Canucksin heikkoa puolustusta, jolloin maalipaikkoja on kotijoukkueelle varmasti rutkasti luvassa.

Pelivalintana liuskalle lähdetään pelaamaan kotijoukkue Dallas Starsin voittoa varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars | 2/5 yksikköä

expekt TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa