NHL: Dallas Stars - Vegas Golden Knights

NHL: Dallas Stars – Vegas Golden Knights | Kykeneekö Stars hyödyntämään lepoetunsa?

Ensi Yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Dallas Stars ja Vegas Golden Knights. Ottelu pelataan American Airlines Centerissä Dallasissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Dallas Stars pääsee lähtemään yön otteluun hyvistä lähtökohdista, sillä Golden Knightsilla on ottelu allaan viime yöltä. Starsin kausi on ollut nousujohteinen heikon alkukauden jälkeen. Stars on kotonaan pelannut erinomaisesti, sillä se on onnistunut keräämään 25 pistettä 17 pelatussa ottelussa kotihallissaan. Stars on Läntisestä konferenssista parhaiten kotonaan pelannut joukkue. Stars lähtee yön otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Sarjataulukossa Stars majailee oman konferenssinsa seitsemäntenä tällä hetkellä.

Vierasjoukkue Vegas Golden Knightsin kausi ei ole ollut niin lupaava kuin osasi odottaa. Golden Knightsilla oli viime yönä ottelu, jonka se hävisi St. Louis Bluesille lukemin 2-4. Golden Knights on viimeisistä viidestä pelaamastaan ottelustaan voittanut vain kaksi kappaletta. Sarjataulukossa vierasjoukkue majailee yhden pykälän alemmalla sijalla Starsia, eli Läntisen konferenssin kahdeksantena. Golden Knights on pelannut kaksi ottelua enemmän kuin Stars.

NAPPAA JOPA 300% TALLETUSBONUS VEDONLYÖNTIIN TÄSTÄ!

Stars hyödyntää koti- ja lepoetunsa

Stars-leiri pääsee yön otteluun tuoreilla jaloilla, josta se saa suuren etulyöntiaseman peliin. Starsin todella vahva kotivire tulee näyttelemään myös osaansa ottelussa. Viime yön pelissä Golden Knightsin ykköskenttä oli aivan unessa, eikä he saaneet kentällä juurikaan mitään aikaiseksi. Kyseisen kentän täytyy pestä kasvonsa, jos he aikovat Starsia kotonaan horjuttaa. Starsin kärkinimet ovat päässeet pelin sisälle pikkuhiljaa heikon alkukauden jälkeen. Tyler Seguin kantaa hyökkäyspäässä suurinta vastuuta, mutta myös Jamie Benn on hiljalleen aloittanut pelaamaan hyvin, vaikka tilastollisesti se ei siltä näytä.

Vegas Golden Knightsin joukkueen suurin ongelma on ollut tällä kaudella erittäin epätasainen pelaaminen. Joukkue kykenee parhaimmillaan haastamaan kenet tahansa illasta toiseen, mutta kun homma ei yksinkertaisesti toimi, niin joukkue turhautuu helpolla ja päästää helppoja maaleja. Mark Stonen johtama kakkoskenttä on vaarallinen, jonka Starsin täytyy pysäyttää. Starsin joukkueesta löytyy potentiaalia pitkälle kevääseen, sillä he omaavat erinomaisesti organisoidun ja rakennetun joukkueen. Starsin kokonaisvaltainen pelaaminen kotihallissaan on ollut upeaa katsottavaa, ja sitä se tulee olemaan ensi yönäkin. Starsin koti- ja lepoetu ovat huomattavat. Maalivahtien kaksintaisto menee myös heittämällä kotijoukkueen hyväksi, sillä maalissa aloittavat Ben Bishop ja Malcolm Subban.

Pelivalintana liuskalle valitsen kotijoukkue Dallas Starsin voiton varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars | 2,5/5 yksikköä

betsson TARJOAA KERTOIMEN 2,17
Jaa