NHL: Detroit Red Wings - Dallas Stars

NHL: Detroit Red Wings – Dallas Stars | Stars havittelemassa avausvoittoa

Detroit Red Wings pääsee pelaamaan ensimmäistä kertaa kotihallissaan, kun vastaan asettuu Dallas Stars. Pelipaikkana toimii Little Caesars Arena.

Detroit Red Wings aloitti oman NHL-kautensa voittamalla vieraissa Nashville Predatorsin. Ykköskenttä oli ilmiliekeissä, sillä he onnistuivat tekemään peräti neljä maalia ottelussa. Tyler Bertuzzi kirjautti hurjat tehot ensimmäisessä pelissään, kaksi maalia ja kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Unohtamatta Anthony Manthan kolmen pisteen iltaa, sekä Dylan Larkinin kahden pisteen iltaa. Viime kaudella Detroit Red Wings jäi kauaksi pudotuspelipaikasta – punapaidat onnistuivat voittamaan runkosarjassa vaivaiset 32 ottelua.

Vierasjoukkue Dallas Stars on aloittanut oman NHL-kautensa kahdella tappiolla. Tappiot tulivat viime kaudella Stanley Cupin finaaleissa pelanneille St. Louis Bluesille ja Boston Bruinsille. Starsin alkukausi on siis lähtenyt liikkeelle kahdella erittäin vaikealla pelillä. Stars on onnistunut tekemään vain kolme maalia tällä kaudella. Starsin avainpelaajat ovat olleet vielä tehottomina pisteiden valossa lukuun ottamatta Joe Pavelskia, joka on uusi nimi joukkueen vahvuudessa.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Vaikka Stars on hävinnyt molemmat pelaamansa pelit, ei se pelillisesti ole heikosti esiintynyt. Ketsuppipulloa ei ole vielä kunnolla saatu aukaistua maalintekemisen kannalta. Starsin Suomalaiset pelaajat ovat kaikki onnistuneet avaamaan pistetilinsä. Miro Heiskanen ja Roope Hintz ovat onnistuneet kertaalleen maalinteossa. Enemmän puolustavassa roolissa operoiva Esa Lindell on kerännyt tililleen yhden syöttöpisteen. Dallas Starsin joukkue ei ole viime kaudesta kokenut juurikaan muutoksia lukuun ottamatta Pavelskin ja Andrej Sekeran tuloa joukkueeseen.

Dallas Starsilla kaikki avaimet voittoon

Kotijoukkue Detroit Red Wings oli voitosta huolimatta pelillisesti hieman jäljessä Nashville Predatorsia. Joukkueesta löytyy paljon nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka pelaavat suurella antaumuksella logolle. Pelaajamateriaaliltaan Red Wings ei vielä tälläkään kaudella ole sellainen joukkue, joka pelaisi itsensä pudotuspeleihin.

Starsin avainpelaajilla on oivallinen paikka hakea vierasvoitto ja samalla kauden ensimmäiset pisteet kyseisestä pelistä. Red Wingsin puolustus tulee olemaan todella kovassa testissä, kun Jamie Benn ja Tyler Seguinin kaltaiset hyökkääjät pääsevät vauhtiin. Pistetili herroilla ei ole vielä auennut tällä kaudella. Red Wings on huomattavasti näistä kahdesta joukkueesta se heikompi lenkki. Dallas Stars kykenee luomaan tarvittavat maalintekopaikat voittaakseen ottelun. Maalivahtien kaksintaistelu kääntyy myös Stars leirille, sillä maalissa pelaavat mitä todennäköisemmin Jonathan Bernier ja Anton Khudobin.

Pelivalintana lähdetään pelaamaan siis Dallas Starsin suoraa voittoa vieraskaukalossa.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,17
Jaa