NHL: Florida Panthers - Anaheim Ducks

NHL: Florida Panthers – Anaheim Ducks | Hyökkäysvoimainen pantterilauma uuvuttaa ankkavahdin

Florida Panthers on kaikessa hiljaisuudessa hiipinyt jo itäisen konferenssin viidennelle sijalle. Alkukaudella lähinnä naurunkiljahduksia aiheuttanut ryhmä on voittanut viidestä viimeisestä pelistään neljä ja osoittanut etenkin hyökkäyspelin toimivan loistavasti.

Panthersin hyökkäysvoima peittää alleen epäonnistuneen maalivahtipelin

Panthers on vahvasti kärkipainotteinen ryhmä, mutta pääluotsi Joel Quennevillen onneksi ykköshevoset ovat huippuluokkaa: Aleksander Barkov on tykittänyt jo 27 pistettä ja ketjukaveri Jonathan Huberdeau 28. Ketjun kolmantena lenkkinä pelaava, aliarvostettu Jevgeni Dadonov on onnistunut jo 10 otteeseen, ja ylivoimaa pyörittävä Keith Yandlekin on operoinut jo 18 pinnan verran.

Panthersin päällä on toki edelleen Sergei Bobrovskin kokoinen tumma pilvi. Venäläismaalivahti ei ole edes voittoputkessa ollut erityisen vakuuttava ja maalimäärät selän taakse ovat kauden ajalta surullista luettavaa. Paremman vireen löytymistä on odoteltu jo jonkin aikaa, mutta ainakaan vielä mikään ei viittaa keskiarvoa parempaan torjumiseen.

Ducksin toiveet maalivahtipelissä

Seitsemästä viimeisestä pelistään kuusi hävinnyt Anaheim on elämässä melkoista deja vu’ta viime kaudesta. John Gibson ja Ryan Miller pitivät ryhmää pystyssä ensimmäiset viikot, mutta maalivahtipelin tasaannuttua joukkue on paljastunut pahan päiväisesti. Ducksilla ei valitettavasti ole heittää jäälle vertailukelpoista materiaalia, eikä sillä täten maalintekokisoissa ole juuri mahdollisuuksia.

Perjantain osalta tilannetta ei helpota puolustajien loukkaantumistilanne. Ykköspari Josh Manson – Hampus Lindholm on joukkueelle elintärkeä, mutta molemmat ovat olleet jo pari viikkoa sivussa. Paluuaikataulu on kummankin osalta hämärän peitossa, eikä Erik Gudbransonista tai Jacob Larssonista ole paikkaajaksi.

Kotivoitossa etua

Tasoero tässä ottelussa on valtava – Anaheim voi onnistuneella maalivahtipelillä taistella voitosta, mutta pidemmän päälle Barkov ja kumppanit harjaavat pisteet noin seitsemän kertaa kymmenestä. Suoran kotivoiton kerroinrajana pidän 1,80.

Pelivalinta | Panostus

Florida Panthers | 3/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,87
Jaa