NHL: Nashville Predators - Boston Bruins

NHL: Nashville Predators – Boston Bruins | Kahden alavireisen joukkueen taistelu

NHL:ssä kohtaavat kaksi heikkovireistä joukkuetta, kun yhteen ottavat Nashville Predators ja Boston Bruins.

Nashville Predators on tullut tunnetuksi kautta lyhyehkön NHL-taipaleensa tiukan puolustuspelin lähettiläänä. Tällä kaudella joukkue ei ole kuitenkaan pystynyt toteuttamaan vaadittua pelitapaa. Joukkue on päästänyt kauden aikana jo 137 maalia, ja Pekka Rinne ja Juuse Saros pelaavat molemmat alle 90% torjuntavarmuudella. Predators on joutunut useammassa ottelussa vaihtamaan maalivahtia kesken pelin, mutta vika piilee syvemmällä kuin maalivahtikaksikossa.

Vain kaksi ottelua kuudesta viime pelistään voittanut Predators on tiukan paikan edessä. Joukkue on useampana vuotena näyttänyt menevän pikku askelin eteenpäin, mutta Peter Lavioletten miehistö on tällä kaudella taantunut. Laviolette sai väistyä joukkueen peräsimestä, sillä joukkue vapautti valmentajan tetävästään. Predatorsin ongelmista kertoo se, että puolustajat Roman Josi ja Ryan Ellis johtavat joukkueen sisäistä pistepörssiä, Josi jopa jaettua maalipörssiä. Predatorsin materiaali ei pelaa tällä hetkellä omalla tasollaan.

Myös Boston Bruins on ollut viime peleissään vaikeuksissa. Kolmen peräkkäisen voiton putki on vaihtunut kolmeen tappioon. Isossa kuvassa joukkueella ei ole mitään isompaa hätää, joukkue johtaa Atlantin divisioonaa ja peli on ollut laadukasta. Bruins puolustaa laadukkaasti viisikkoina ja Tuukka Rask on ollut yhtä luotettava kuin aikaisemminkin. Lisäksi tulosyksiköt ovat kunnossa, Bruins tekee maaleja laajalla rintamalla. Toki David Pastrnak, Brad Marchand ja Patrice Bergeron kantavat suuren vastuun joukkueen tehoista. Kaksi ensin mainittua mahtuvat koko sarjan pistepörssin viiden parhaan joukkoon.

Bruins on sarjan kolmannella sijalla ja valmis jälleen menestymään kevään pudotuspeleissä. Predators joutuu tekemään kovan työn noustakseen vielä pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Molemmilla joukkueilla on maalivahtitilanne kunnossa, mutta Bruinsin peli on ollut kautta linjan Predatorsia laadukkaampaa. Bruins vie pelin nimiinsä, sillä kotiedusta huolimatta Predatorsin peli on tällä hetkellä sekaisin. Ottelu voi venyä aina varsinaisen peliajan ulkopuolelle, mutta Bruins kairaa pisteet kotiin ja katkaisee tappioputkensa.

Pelivalinnat | Panostus

Boston Bruins ml| 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,94
Jaa