NHL: Nashville Predators - Dallas Stars

NHL: Nashville Predators – Dallas Stars | Starsin puolustuspelaaminen on myrkkyä Predatorsille

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Nashville Predators ja Dallas Stars. Ottelu pelataan Bridgestone Areenalla Nashvillessa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Nashville Predators on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa. Edellisen ottelunsa Predators hävisi Minnesota Wildia vastaan lukemin 1-3. Predators on pelannut kuluvalla kaudella 66 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan 72 pistettä. Läntisessä konferenssissa Predators majailee sijalla 11, ja omassa divisioonassaan se on kuudentena.

Vierasjoukkue Dallas Stars on kotijoukkueen tapaan kolmen ottelun tappioputkessa. Edellisen ottelunsa Stars hävisi Edmonton Oilersille lukemin 1-2 jatkoajan jälkeen. Stars-leiri on pelannut kuluvalla kaudella 66 ottelua, joista se on kyennyt tililleen keräämään 82 pistettä. Läntisessä konferenssissa Stars majailee kolmantena, omassa divisioonassaan he ovat myös kolmantena.

Starsin puolustus liian kova Predatorsille

Dallas Starsin suurin vahvuus tällä kaudella on ollut heidän kivenkova puolustuspelaaminen. Nyt vastaan asettuu Predators, jonka hyökkäysmateriaali ei ole tarpeeksi laadukas haastaakseen Starsin puolustusta. Predators on koko kauden aikana ollut todella ailahteleva, eikä pelaamisessa ole tapahtunut merkkejä paremmasta huomisesta.

Yksinkertaisesti Predatorsin materiaali ei tule riittämään siihen, että joukkue pelaisi kuluvalla kaudella pudotuspeleissä. Hyökkäys on ollut tehoton, mutta myös puolustuspelaaminen on ollut karmeaa katsottavaa. Predators on tuttu siitä, että heidän puolustuspelaaminen toimii, mutta tällä kaudella asia on aivan toisin. Hyökkääjistä tehokkain on ollut Filip Forsberg, joka on nakuttanut pisteet 18+26=44.

Starsin puolustuspelaaminen tulee olemaan myrkkyä heikohkoa Predatorsia vastaan, eikä kotijoukkue tule maalipaikoilla mässäilemään. Stars-leiri on päästänyt tällä kaudella ottelua kohden vain 2,53 maalia omiin, vuorostaan kotijoukkue Predators on päästänyt 3,21 maalia. Molempien joukkueiden pelitapa kuitenkin perustuu hyvään viisikkopuolustukseen, joten ottelun maalimäärät pysyvät suhteellisen pieninä. Ensi yön ottelu tulee juurikin olemaan vähämaalinen, mutta Starsin puolustuspelaaminen tulee olemaan ottelussa se, joka ottelun ratkaisee.

Oikeastaan jokaisella osa-alueella vierailijat ovat vahvemmilla, sillä hyökkäys- ja puolustuspelaaminen menee vierasleirin hyväksi heittämällä. Stars kykenee kääntämään nopeita vastahyökkäyksiä ja olemaan aktiivinen kiekon kanssa. On vaikea kuvitella, että Predators pystyisi pelillisesti haastamaan Starsia ensi yön ottelussa. Maalissa aloittavat mitä todennäköisemmin Juuse Saros ja Anton Khudobin.

Pelivalintana liuskalle valitsen Dallas Starsin voiton lopullisena.

Pelivalinta | Panostus

Dallas Stars ml | 3/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,92
Jaa