NHL: Nashville Predators - Florida Panthers

NHL: Nashville Predators – Florida Panthers | Jatkaako Predators vahvoja otteita kotonaan?

Yöllä vastakkain pisteistä taistelevat Nashville Predators ja Florida Panthers. Ottelu pelataan Bridgestone Areenalla Nashvillessä.

Kotijoukkue Nashville Predators on onnistunut vakuuttamaan kotihallissaan varsinaisen hyvin. Predators on hävinnyt vain yhden pelin tällä kaudella kotonaan, joka tuli Detroit Red Wingsiä vastaan. Pelillisesti Predators oli tässäkin pelissä roimasti edellä, mutta maalinteko jäi vain uupumaan. Nashville Predatorsin puolustus on aivan NHL:n eliittiä tälläkin kaudella. Predatorsin takalinjoilta löytyy paljon puolustuspään osaamista, jotka kykenevät myös hyökkäyspäässä tekemään tuhojaan. Joukkue on rakennettu erinomaisesti ja jokaisella osa-alueella kotijoukkue Predators on vaarallinen.

Vierasjoukkue Florida Panthersin puolustus ei ole parhaimmasta päästä, jonka takia joukkue useimmiten päästää paljon maaleja. Tälle kaudelle vahvistukseksi saatiin maalille Sergei Bobrovsky, jonka myötä uskotaan maalimäärien pysyvän pienempinä kuin edellisellä kaudella. Ensi yön ottelussa maalilla kuitenkin pelaa mitä todennäköisemmin Samuel Montembeault, sillä Bobrovsky pelasi viime yönä Colorado Avalanchea vastaan.

Kotijoukkue Nashville Predators pääsee aloittamaan ottelun hyvistä lähtökohdista, sillä Predatorsilla ei ollut viime yönä ottelua, mutta vierasjoukkue Panthersilla oli. Tuoreilla jaloilla on aina mukavampi lähteä pelaamaan, kuin tiukan ja hikisen iltapuhteen jälkeen. Pelaajamateriaaliltaan Preadators on paperilla, sekä kentällä huomattavasti laadukkaampi joukkue. Aleksander Barkovin johtama ykköskenttä on todella vaarallinen, joka kykenee hieman horjuttamaan Predatorsin peliä. Kotijoukkueen tiivis viisikkopuolustus kykenee kuitenkin viemään tilan pois parhaimmiltakin pelaajilta.

Predatorsin Filip Forsbergin pelaaminen yön ottelussa on vielä epävarmaa, mutta kyseinen poissaolo ei hetkauta Predatorsin leveää hyökkäysosastoa merkittävästi. Predatorsin maalilla aloittaa ilman tappioita pelannut Pekka Rinne. Kotijoukkue on onnistunut tällä kaudella maalinteossa peräti 30 kertaa, jonka myötä se on läntisen konferenssin toiseksi eniten maaleja tehnyt joukkue. Predatorsin hyökkäysosaston leveys alkaa näkyä pelissä tilastollisesti. Kotijoukkueen pelaaminen omassa kotihallissaan on aina ollut erittäin tehokasta, eikä kenenkään vierasjoukkueen ole helppo pelata Bridgestone Areenalla. Predators pääsee lähtemään yön otteluun tuoreilla jaloilla, kun vuorostaan Panthers ei pääse.

Pelivalintana liuskalle valitaan vahvassa kotivireessä olevan Nashville Predatorsin voittoa varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

Nashville Predators | 3/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,10
Jaa