NHL: Nashville Predators - New York Rangers

NHL: Nashville Predators – New York Rangers | Predators nollaa kotonaan Rangersin

Nashville Predators isännöi New York Rangersia NHL:n prime time – ottelussa lauantaina.

Predatorsin kauden aloitus on ollut väkevä. Joukkue tuntuu jatkavan siitä mihin se viime kaudella jäi. Erittäin tiiviisti puolustava joukkue on vaikea vastus kenelle tahansa. Predatorsin kenttätasapaino on ihailtavalla tasolla illasta toiseen, edes P.K. Subbanin lähtö joukkueesta viime kauden jälkeen ei ole ole näkynyt puolustamisessa. Predators on Subbanin lähdön jälkeen enemmän joukkue, jonka puolustusta johtaa juuri massiivisen sopimuksen joukkueen kanssa tehnyt Roman Josi. Pelaajilla on roolit hyvin selkeät, kaikki tietävät mikä se oma tehtävä kentällä on. Mikael Granlund on ajautunut hieman sivuraiteille joukkueessa, vasta kaksi maalia viimeistellyt Granlund pystyy kyllä nähtyä parempaan.

NY Rangers on edelleen vaikeuksissa jokaisessa ottelussa, vaikka viime aikoina joukkue on pystynyt nappaamaan voittojakin. Joukkueen peli on edelleen sekavan oloista ja valitettavan tehotonta. Oman pää pelaamisessa on sentään jo jotain järkeä, joukkue on pystynyt tiivistämään pelaamistaan. Tarkka puolustus tuntuu vain syövän tehoja hyökkäyksestä. Kaapo Kakon sopeutumisen helpottamiseksi Rangers kutsui seuran palveluksessa työskentelevän Tuomo Ruudun suomalaisen avuksi. Heti Ruudun saapumisen jälkeen Kakko viimeisteli uransa toisen NHL-osuman. Joukkue tarvitsee Kakon lisäksi osumia myös muilta pelaajilta, Artemi Panarin on viidellä osumallaan joukkueensa paras maalintekijä.

Predators on kotikentällään erittäin vaikeasti voitettava joukkue. Nashvillessä on eletty kiekkobuumia jo usean kauden ajan ja se näkyy ja kuuluu kaukalossa. Predatorsin vahvuuteen kuuluu myös sarjan tasaisin maalivahtikaksikko, heitti joukkue Pekka Rinteen tai Juuse Saroksen kentälle, lopputulos on aina yhtä hyvä. Predators taistelee tosissaan menestyksestä tälläkin kaudella, kun taas Rangersilla on uudelleenrakennus pahasti kesken. Kotietu ja kokonaisvaltaisesti valmiimpi paketti kääntää pelaamaan kotivoiton puolesta, sivuvetona Rangersin vähäistä maalimäärää.

Nashville Predators – 1.5 | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,02

NY Rangers alle 2 maalia | 1/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,32
Jaa