NHL: New Jersey Devils - St. Louis Blues

NHL: New Jersey Devils – St. Louis Blues | Bluesin voittoputkelle luvassa jatkoa

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat New Jersey Devils ja St. Louis Blues. Ottelu pelataan Prudential Centerissä Newarkissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue New Jersey Devilsin edellinen ottelu päättyi 3-0 tappioon Vegas Golden Knightsia vastaan. Devils on pelannut kuluvalla kaudella 66 ottelua, joista se on onnistunut saalistamaan vain 64 pistettä – Devilsin kausi tulee päättymään runkosarjaan. Itäisessä konferenssissa Devils majailee sijalla 14, ja omassa divisioonassaan se on viimeisenä.

Vierasjoukkue St. Louis Blues porskuttaa kahdeksan ottelun voittoputkessa. Edellisessä ottelussaan Blues voitti New York Rangersin lukemin 3-1. Blues on pelannut kuluvalla kaudella 67 ottelua, joista se on kyennyt keräämään tililleen peräti 90 pistettä. Läntisessä konferenssissa Blues majailee ensimmäisenä, ja myös omassa divisioonassaan he ovat ensimmäisenä.

Devils on pelillisesti valovuoden jäljessä

Kyseisten joukkueiden välillä on hurja materiaaliero, mutta myös pelillisesti vierailijat ovat valovuoden edellä Devilsiä. Kotijoukkueen kausi tulee päättymään runkosarjaan, joten Devilsin peleissä ei ole suuret panokset kyseessä. Vuorostaan Blues taistelee tiukasti Läntisen konferenssin voitosta.

Bluesin kokonaisvaltainen pelaaminen on huomattavasti parempaa kuin Devilsin. Kotijoukkue Devils on kuluvalla kaudella tehnyt ottelua kohden 2,62 maalia vastustajan nuottaan, omissa on vuorostaan kolissut keskimäärin 3,23 maalin verran. Vierasjoukkue Blues on tehnyt ottelua kohden 3,19 maalia ja päästänyt 2,72 maalia.

Bluesin joukkueesta löytyy hurja määrä osaamista jokaiselle osa-alueelle. Joukkueen puolustus- ja hyökkäyspelaaminen on aivan NHL:n eliittiä, mutta vielä tämän lisäksi joukkueesta löytyy voittava maalivahti. Edellisen kerran joukkueet kohtasivat vastakkain kaksi viikkoa sitten, jolloin Blues onnistui täydellisesti shutdownaamaan Devilsin lukemin 3-0. Yksinkertaisesti Devilsin kaltainen heikko joukkue ei kykene pelillisesti haastamaan kivenkovaa Bluesia.

Ryan O’Reillyn johtamasta ykköskentästä löytyy kaikki se, mitä voittava joukkue tarvitseekin. Devils ei kykene laittamaan O’Reillyn kenttää vastaan oikeanlaista match uppia. Blues tulee hallitsemaan pelitapahtumia aktiivisen pelitavan takia. Maalissa aloittavat mitä todennäköisemmin Mackenzie Blackwood ja Jordan Binnington.

Pelivalintana liuskalle valitsen Bluesin voiton varsinaisella peliajalla. Joukkueiden tasoero on liian suuri, eikä kotijoukkueella tule olemaan mitään palaa kivenkovan Bluesin käsittelyssä.

Pelivalinta | Panostus

St.Louis Blues | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,87
Jaa