NHL: New Jersey Devils - Vegas Golden Knights

NHL: New Jersey Devils – Vegas Golden Knights | Kykeneekö heikosti pelannut Devils haastamaan Golden Knightsia?

Ensi Yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat New Jersey Devils ja Vegas Golden Knights. Ottelu pelataan Prudential Centerissä New Jerseyssä.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue New Jersey Devils lähtee ensi yön otteluun kahden ottelun tappioputkessa. Näissä kahdessa ottelussa Devils onnistui tekemään vain yhden maalin ja omissa kolisi 11 kertaa. Devilsin kausi on ollut todella surkea, eikä se näytä siltä, että suunta olisi muuttumassa parempaan suuntaa. Devils majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä, alapuolella on vain Detroit Red Wings. Maaliero joukkueella on karmeaa katsottavaa, sillä se on 66:97.

Vierasjoukkue Vegas Golden Knights lähtee ensi yön otteluun kolmen ottelun voittoputkessa. Golden Knights on saanut taas pienen tappioputken jälkeen pelistänsä kiinni. Golden Knightsin kausi on ollut hieman ailahteleva, mutta huonoja hetkiä tulee jokaiselle joukkueelle jossain vaiheessa kautta. Golden Knights majailee tällä hetkellä Läntisen konferenssin seitsemäntenä. Maaliero on pienoisesti plussalla, sillä se on 87:82.

Devilsin kokonaisvaltainen pelaaminen heikolla tasolla

Devilsin kausi on kokonaisuudessaan ollut aivan pannukakku. John Hynesin aika alkaa todennäköisesti olemaan vähissä, ellei hän löydä Devilsille keinoa voittaa pelejä. Devilsin joukkue vahvistui viime kaudesta aika paljonkin, mutta se ei näy ollenkaan tulostaululla. Varsinkin tähtipuolustaja P.K. Subbanin hankinta alkaa vaikuttamaan todelliselta epäonnistumiselta – Subban on onnistunut tekemään vain viisi pistettä tällä kaudella. Materiaaliltaan Devils on todella heikko verrattuna vierasjoukkue Golden Knightsiin. Devils on tällä kaudella paukuttanut keskiarvoltaan 2,50 maalia per ottelu. Kyseisellä tilastolla ollaan NHL:n kolmanneksi huonoin. Devilsin päästää omissa keskimäärin 3,62 maalia ottelua kohden, tämä on toiseksi huonoiten koko NHL:ssä.

Golden Knightsin vahvuudesta löytyy paljon osaamista erilaisille osa-alueille. Esimerkiksi Mark Stonen johtama kentällinen on todella vaarallinen, sillä siitä löytyy tarvittavasti taitoa tehdä asioita molempiin suuntiin. Devilsin kaltaisella joukkueella ei ole läheskään niin paljoa kärkipään osaamista jokaiselle osa-alueelle kuin Golden Knghtsilla. Golden Knights tykittää keskimäärin 2,90 maalia ottelua kohden, joka on hieman parempi tulos kuin Devilsillä. Päästettyjen maalien keskiarvo Golden Knightsilla on 2,83, joka on huomattavasti parempi kuin Devilsillä.

Golden Knightsin kokoonpano on yksinkertaisesti paljon parempi laadultaan, jonka takia Devils ei kykene haastamaan heitä ensi yön ottelussa. Golden Knights on tällä hetkellä hyvässä vireessä, mutta kotijoukkue ei. Maalivahtitilanne on kysymysmerkki Golden Knightsilla, sillä maalissa aloittaa todennäköisesti Garret Sparks. Kotijoukkue Devilsiltä maalissa aloittaa todennäköisesti Mackenzie Blackwood.

Pelivalintana valitsen Vegas Golden Knightsin vierasvoiton, sillä Devilsin pelaaminen on todella heikoilla vesillä.

Pelivalinta | Panostus

Vegas Golden Knights | 2,5/5 yksikköä

betsson TARJOAA KERTOIMEN 2,15

 

Jaa