NHL: New York Islanders - Boston Bruins

NHL: New York Islanders – Boston Bruins | Onko Bruins edelleenkin tyly vierailija Islandersille?

Tänään illalla NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat New York Islanders ja Boston Bruins. Ottelu pelataan Nassau Coliseumissa New Yorkissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue New York Islanders on kahden ottelun tappioputkessa. Edellisessä ottelussaan Islanders kärsi jatkoaikatappion St. Louis Bluesia vastaan lukemin 2-3. Islanders on pelannut kuluvalla kaudella 63 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan 78 sarjapistettä. Itäisessä konferenssissa Islanders-leiri majailee sijalla kuusi, ja omassa divisioonassaan he ovat neljäntenä.

Vierasjoukkue Boston Bruinsin edellinen ottelu päättyi 4-3 voittoon Dallas Starsista. Ennen Starsia vastaan pelattua peliä Bruins oli kahden ottelun tappioputkessa. Bruins on pelannut tällä kaudella 65 ottelua, joista se on kerännyt peräti 92 pistettä. Itäisessä konferenssissa Bruins majailee ensimmäisenä, jolloin he pitävät oman divisioonansa kärkipaikkaa myös hallussaan.

Bruins on tehokas vierailija

Boston Bruins on edellisen kerran hävinnyt Islandersin kotihallissa vuonna 2013. Islanders on ollut suurissa vaikeuksissa Bruinsia vastaan aina, enkä näe Islandersilla olevan tänään illalla suuria mahdollisuuksia Bruinsia vastaan. Boston Bruins on vieraissa onnistunut tällä kaudella voittamaan 31 ottelustaan 18 kappaletta. Bruins on vieraissa paukuttanut keskimäärin 3,19 maalia vastustajan nuottaan ja päästänyt 2,61 maalia omiin.

Islanders on kotonaan voittanut tällä kaudella 20 ottelua, joka tekee siitä koko liigan kuudenneksi parhaan kotijoukkueen. Tilastot ovat kotiotteluissa kuitenkin laskusuunnassa, sillä Islanders on vieläkin korkealla sijoituksissa huikean alkukauden ansiosta. Islanders-leiri on kotonaan pelatessa tehnyt keskimäärin 3,38 maalia vastustajan nuottaan ja omissa on kolissut 2,72 maalin verran.

Molemmat joukkueista pelaavat erinomaisesti puolustuspäässä, kuten tilastot näyttävätkin. Pelitapa Islandersilla on enemmän puolustukseen orientoitunut kuin Bruinsilla, mutta Bruinsin puolustus on yksinkertaisesti laadukkaampi ja parempi. Bruinsin suurin vahvuus löytyy kuitenkin heidän tulivoimaisesta ykköskentästä ja erinomaisesta maalivahtipelistä. Brad Marchand, Patrice Bergeron ja David Pastrnak luovat ottelussa kuin ottelussa useita maalipaikkoja, mutta tämän lisäksi he ovat tappavan tehokkaita ylivoimalla.

Tuukka Rask ja Semyon Varlamov ovat illan aloittavat maalivahdit. Liuskalle valitsen vierasjoukkue Boston Bruinsin voiton varsinaisella peliajalla. Islandersin pelaaminen ei ole vakuuttanut sillä tavalla, että he voisivat Bruinsin haastaa tänään illalla pelattavassa ottelussa.

Pelivalinta | Panostus

Boston Bruins | 2,5/5 yksikköä

mr green TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa