NHL: New York Islanders - Florida Panthers

NHL: New York Islanders – Florida Panthers | Islandersin puolustus liikaa Panthersille

Illan primetime ottelussa vastakkain pisteistä taistelevat New York Islanders ja Florida Panthers. Ottelu pelataan Barclays Centerissä New Yorkissa.

Kotijoukkue Islandersin alkukausi on ollut todella ihailtavaa katsottavaa, sillä joukkue pelaa aivan erinomaisesti. Viime ottelussa Islanders kärsi ikävän tappion Pittsburgh Penguinsille, jossa päättyi samalla Islandersin kymmenen ottelun voittoputki. Islanders oli vielä ottelun kolmanteen erään lähdettäessä johdolla lukemin 3-0, mutta Pens onnistui ottelun viemään aina jatkoajalle saakka ja voittamaan sen. Pisteputki on kuitenkin tällä hetkellä peräti 11 ottelun mittainen, joten Islandersin otteet kentällä ovat olleet vertaansa vailla.

Vierasjoukkue Panthersin kausi on lähtenyt myös varsin mallikkaasti liikenteeseen. Panthers on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudentena. Pelillisesti Panthersilla on ollut aikajaoin vaikeuksia pelissä, varsinkin puolustuksen kanssa, joka on selvästi Panthersin heikkous tällä kaudella. Hyökkäysosasto on vaarallinen, mutta Panthers päästää liian paljon maaleja heikoin puolustuksen takia. Viime ottelussa Panthers kärsi 4-5 tappion Washington Capitalsille jatkoajan jälkeen.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Barry Trotzin pelitapa on tuottanut tällä kaudella Islandersille jo monta voittoa. Joukkue puolustaa tällä hetkellä erinomaisesti, jonka takia Islanders on koko NHL:n vähiten maaleja päästänyt joukkue. Puolustuksen takana seisoo kaksi erittäin kovaa maalivahtia, jotka ovat molemmat onnistuneet erinomaisesti. Mathew Barzalin johtama ykköskenttä on esiintynyt varsin hyvin peleissä, myös puolustuspään pelaaminen tältä kentältä on ihailtavaa katsottavaa. Islanders on pystynyt paukuttamaan tulosta laajalla rintamalla, jonka myötä joukkue on todella vaarallinen.

Aleksander Barkovin kenttä on esiintynyt vuorostaan Panthersilta vahvasti. Nyt vastaan asettuu koko NHL.n parhaiten puolustava joukkue, joten Panthersilla tulee olemaan vaikeata luoda maalipaikkoja. Panthersin heikko puolustus tulee olemaan myös erittäin kovassa testissä. Kumpikaan joukkue ei hyödy lepoedusta, vaan molemmat pääsevät pelaamaan ”tuoreilla jaloilla”. Maalissa aloittavat todennäköisesti Thomas Greiss ja Sergei Bobrovsky.

Pelivalintana lähdetään pelaamaan Islandersin voittoa varsinaisella peliajalla. Islandersin puolustus on liikaa Panthersille, jonka takia kotijoukkue tulee ottelun viemään nimiinsä.

Pelivalinta | Panostus

New York Islanders | 2/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,37
Jaa