NHL: New York Islanders - New York Rangers

NHL: New York Islanders – New York Rangers | New Yorkin kamppailu

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat New York Islanders ja New York Rangers. Ottelu pelataan Nassau Coliseumissa New Yorkissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue New York Islanders voitti edellisessä ottelussaan Detroit Red Wingsin peräti lukemin 8-2. Islandersin alkukausi oli yksi kovimmista starteista heidän historiassa, mutta nyt joukkueen tuloskäyrä on hieman laskusuunnassa. Islanders ja Rangers kohtasivat kolme päivää sitten, jolloin Rangers oli vahvempi lukemin 6-2. Islanders on kerännyt 45 otteluun 60 pistettä, jolla pidetään Itäisessä konferenssissa sijaa neljä.

Vierasjoukkue New York Rangers taistelee vielä jollain tavalla pudotuspelipaikasta, mutta helppoa se ei tule olemaan. Rangersin edellinen ottelu oli juurikin Islandersia vastaan, jonka se voitti 6-2. Ottelu pelattiin Madison Square Gardenissa. Rangers on ollut ottavana osapuolena useasti Nassau Coliseumissa, joten historia puoltaa Rangersin tappioita. Rangers majailee tällä hetkellä Itäisessä konferenssissa sijalla 12.

Islandersin pelaaminen kotona vahvaa

Islanders on yksi NHL:n kovimmista joukkueista pelaamaan kotihallissaan, sillä Islanders on kyennyt 23 otteluun keräämään 33 sarjapistettä kotonaan. Islandersin viisikkopuolustus toimii vieläkin erinomaisesti. Islanders on toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue NHL:ssä, edellä on vain Dallas Stars. Barry Trotzin pelitapa on tullut tutuksi, jonka takia Islanders pelaakin harvinaisen paljon vähämaalisia otteluita. Viime New Yorkin joukkueiden kohtaaminen oli kuuma ja tapahtumarikas. Rangers kykeni toisessa erässä kääntämään ottelun voitoksi Chris Kreiderin ja Adam Foxin maaleilla.

Ottelu päättyi 6-2 Rangersille, mutta pelillisesti Islanders ei ollut jäljessä. Rangersin viimeistely oli vain harvinaisen hyvällä tasolla, eikä se tule todellakaan samanlailla jatkamaan. Islandersin puolustuspelaaminen ei tule vuotamaan samanlailla ensi yön pelissä. Kokoonpanoissa ei merkittäviä poissaoloja, jotka vaikuttaisivat ottelun lopputulokseen. Maalissa aloittavat Semyon Varlamov ja Alexander Georgiyev. Pelivalintana nostan esille kotijoukkue Islandersin voiton varsinaisella peliajalla.

Pelivalinta | Panostus

New York Islanders | 2,5/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,03
Jaa