NHL: New York Rangers - Vancouver Canucks

NHL: New York Rangers – Vancouver Canucks | Maalirikas ottelu tiedossa

Illan primetime ottelussa vastakkain pisteistä taistelevat New York Rangers ja Vancouver Canucks. Ottelu pelataan legendaarisessa Madison Square Gardenissa New Yorkissa.

Kotijoukkue New York Rangers majailee tällä hetkellä oman konferenssinsa toiseksi viimeisenä. Otteluita Rangers on toki pelannut vasta viisi kappaletta, mutta alkukausi ei ole parhaimmalla mahdollisella tavalla lähtenyt liikenteeseen. Rangersin puolustus on ollut todella heikkoa, jonka takia omassa maalissa on kolissut aivan liian monta kertaa. Kun joukkue päästää melkein jokaisessa pelaamassa pelissään vähintään neljä maalia omiin, on otteluita vaikea tämän myötä kääntää voitoiksi. Rangersin pelitapa on erittäin hyökkäyspainotteinen, jonka takia maaleja nähdään omassa päässäkin usein.

Vierasjoukkue Vancoucer Canucksin alkukausi on lähtenyt hieman paremmin liikkeelle kuin Rangersin. Canucks on onnistunut voittamaan seitsemästä pelaamastaan pelistä neljä kappaletta – nämä kaikki voitot tulivat putkeen. Canucksilla on tällä hetkellä pientä otteluruuhkaa, sillä joukkue on tämän illan jälkeen pelannut neljä ottelua kuudessa päivässä. Otteluiden tahti on ollut erittäin kova, jonka takia Canucksin pelissä nähtiin jo eilen hieman väsymisen merkkejä. Vierasjoukkue Canucks on kyennyt latomaan kiekkoa reppuun 22 kertaa tällä kaudella.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Pelaajamateriaaliltaan molemmat joukkueet ovat suhteellisen heikkoja, mutta hyökkäysosasto Rangersilla on laadukkaampi. Rangersin ykköskenttä on kyennyt luomaan pelissä kuin pelissä paljon hyviä maalintekopaikkoja. Mika Zibanejadin johtama ykköskenttä onkin ollut voittojen takuumiehenä peleissä. Kummankin joukkueen puolustus on selkeästi ongelmakohta, vaikka Canucks on päästänyt vain 15 maalia kuluvalla kaudella. Canucksin puolustusta ei ole vielä kukaan päässyt koettelemaan kunnolla, jolloin tulokseen ei kannata antaa liikaa painoarvoa. Nyt vastaan asettuu erittäin hyökkäyspainotteisen ja aktiivisen pelitavan omaava Rangers.

Ottelussa tullaan näkemään erittäin paljon maalintekopaikkoja, sillä kummankin joukkueen puolustus on heikkoa. Myös tiukka pelitahti joukkueilla vaikuttaa peliesityksiin, jonka myötä ottelussa tullaan näkemään virheitä ja jäähyjä. Ylivoimalla Rangers on vaarallinen, sillä tulivoimaa joukkueesta löytyy paljon. Artemi Panarin ja kumppanit kykenevät rokottamaan hyvällä prosentilla ylivoimatilaisuuksissa. Illan ottelu tulee olemaan maalintekokilpailu, jossa Canucks tulee jäämään toiseksi. Rangersin kärkimiehet kykenevät luomaan voittoon tarvittavat maalintekopaikat.

Pelivalintoina liuskalle lähdetään pelaamaan ottelun maalimäärää, sekä pienellä panostuksella kotijoukkue Rangersin voittoa.

Pelivalinta | Panostus

New York Rangers | 1/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,23

Ottelussa yli 5,5 maalia | 2/5 yksikköä

betsafe TARJOAA KERTOIMEN 1,69
Jaa