NHL: New York Rangers - Washington Capitals

NHL: New York Rangers – Washington Capitals | Rangersin puolustus todella kovassa testissä

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa pisteistä taistelevat New York Rangers ja Washington Capitals. Ottelu pelataan legendaarisessa Madison Square Gardenissa New Yorkissa.

Kotijoukkue New York Rangersin kausi on ollut todella heikko. Joukkue on todella nuori ja kokematon, jonka takia Rangers ei tällä kaudella ihmeisiin kykene. Rangers majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin häntäpäässä, jokä ei ole todellakaan yllättävä tulos kyseisellä rosterilla. Rangers on tällä hetkellä kahden ottelun tappioputkessa.

Vierasjoukkue Washington Capitalsin kausi on ollut vuorostaan erinomainen tähän mennessä. Capitals johtaa Itäistä konferenssia, sekä omaa divisioonaansa. Joukkue on pelannut tasaisen vahvasti koko kauden aikana, eikä pitkiä tappioputkia ole kerennyt kertyä tilille. Capitals on onnistunut voittamaan kaikki viimeiset viisi vierasotteluaan, mutta kaikki vasta jatkoajalla. Seuraavaksi on vastassa Rangers, jonka puolustus on todella heikko – tämä ottelu sopii Capitalsille varsin hyvin.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Materiaaliltaan Rangers on todella heikko verrattuna Capitalsiin. Varsinkin puolustus Rangersilla on todellinen ongelma, sillä kyseinen puolustus on ehkäpä koko NHL:n heikoin. Rangersin puolustus tulee olemaan kovassa testissä, koska Capitalsilta löytyy joukkueen vahvuudesta hirmuinen määrä tulivoimaa hyökkäyksestä. Capitals on iskenyt maaleja tällä kaudella jo 89 kappaletta, jonka myötä se on koko NHL:n eniten maaleja tehnyt joukkue. Alexander Ovechkinin johtama ykköskenttä tulee olemaan todella vaikeasti pidettävä ensi yön ottelussa.

Rangersin vahvuudesta on yksi avainpelaaja pois, joka vaikuttaa hieman hyökkäyksen vaarallisuuteen. Nimittäin sensaatiomaisesti alkukautensa aloittanut Mika Zibanejad on vieläkin pois Rangersin kokoonpanosta. Capitalsilla ei kokoonpanossa ole merkittäviä poissaoloja. Capitalsin kaltainen joukkue on todella vaarallinen nimenomaan Rangersille, sillä Capitals tykkää pelata hyökkäysvoimaista kiekkoa ja pitää pelin painopisteen vastustajan päässä. Capitalsin kärkikentät tulevat hallitsemaan peliä ja lyömään alkutahdit pelille. Ylivoimalla Capitals on todella vaarallinen, jonka takia Rangers ei saa viettää aikaa boxissa. Rangersin heikko puolustus kuitenkin joutuu pelissä rikkomaan, sillä Capitals tulee hallitsemaan peliä röyhkeästi ja näin ollen jäähyjä on luvassa.

pelivalintana liuskalle lähdetään pelaamaan Washington Capitalsin voittoa ja sivubetsinä haistellaan ylivoimamaalien määrää.

Pelivalinta | Panostus

Washington Capitals | 3/5 yksikköä

betsson TARJOAA KERTOIMEN 1,87

Ottelussa yli 1,5 yv-maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa