NHL: Ottawa Senators - Chicago Blackhawks

NHL: Ottawa Senators – Chicago Blackhawks | Senatorsin puolustus testissä

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Ottawa Senators ja Chicago Blackhawks. Ottelu pelataan Canadien Tire Centressä.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Ottawa Senatorsin kaudesta on muodostunut aivan pannukakku. Senatorsilla ei ole enää mitään teoreettisia mahdollisuuksia pelata itseänsä pudotuspeleihin, sillä joukkue on jämähtänyt sarjataulukon hännille pysyvästi. Itäisessä konferenssissa Senators-leiri majailee sijalla 15, eikä se ole kyennyt nappaamaan pistesarakkeeseen kuin 39 pistettä. Senators lähtee ensi yön otteluun seitsemän ottelun tappioputkessa.

Vierasjoukkue Chicago Blackhawksin kausi ei myöskään ole ollut maailman parhaimmasta päästä, mutta he taistelevat vielä kynsin ja hampain pudotuspelipaikasta. Blackhawks majailee Läntisen konferenssin sijalla 12, ja oman divisioonansa viimeisenä. Todella heikon alkukauden jälkeen Hawks-leiri on löytänyt paremman vaihteen päälle, jonka takia pisteitä on alkanut tulemaan hyvään tahtiin. Senatorsin edellinen voitto Blackhawksista Canadien Tire Centressä löytyy vuodelta 2015.

Senatorsin puolustus kovassa testissä

Ottawa Senatorsin joukkue tällä kaudella on todella heikko kokonaisvaltaisesti. Joukkueesta ei löydy montaa kärkipään osaajia, eikä leveydestä ole tietoakaan. Puolustus Senatorsilla on myös todella heikko, jonka takia se tulee olemaan ottavana osapuolena ensi yön pelissä. Blackhawksin hyökkäysosasto on todella vaarallinen, vaikka se ei siltä aina tunnu. Blackhawksin ykköskenttä on viimeisten pelien aikana ollut kovassa vireessä. John Quenneville pääsi yhdeksän ottelun koeajalle ykköskenttään, mutta tulosta ei syntynyt ollenkaan, jonka takia hänet passitettiin takaisin AHL:n puolelle. Quennevillen tilalle nousee ykköskenttään Patrick Kane.

Jonathan Toewsin ja Dominik Kubalikin pelaaminen yhdessä on ollut tuloksellisesti hyvää, ja kemiat näyttävät näillä herroilla natsaavan. Ykköskenttä tulee olemaan todella vaikea pidettävä Senators-leirille, sillä siinä on yhdessä niin paljon taitoa ja nopeutta. Senatorsin puolustus on kovan paikan edessä, kun Hawksin tulivoimainen joukkue astelee vastaan. Senators ei pysty haastamaan Hawksia maalintekokilpailussa, jota se tulee olemaan kahden heikosti puolustavan joukkueen takia. Maalissa Senatorsilla aloittaa Marcus Hogberg, vierailijoilta maalissa todennäköisesti aloittaa Robin Lehner. Kyseisellä osa-alueella etu on vierailijoilla.

Pelivalintana lähdetään pelaamaan vierasjoukkue Chicago Blackhawksin voittoa lopullisena.

Pelivalinta | Panostus

Chicago Blackhawks ml | 2,5/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,02
Jaa