NHL: Philadelphia Flyers - Chicago Blackhawks

NHL: Philadelphia Flyers – Chicago Blackhawks | Global Series

Illan primetime ottelussa vastakkain pelaavat Philadelphia Flyers ja Chicago Blackhawks. Ottelu pelataan normaalista poikkeavassa paikassa, sillä pelipaikkana toimii O2 Areena Tshekissä.

Viime kaudella molemmat joukkueet jäivät runkosarjavaiheeseen. Philadelphia Flyers onnistui voittamaan 37 peliä viime kaudella. Vuorostaan Chicago Blackhawks keräsi tililleen 36 voittoa. Joukkueiden runkopelaajat ovat pysyneet suhteellisen samana viime kaudesta. Pieniä muutoksia molemmilla on tapahtunut, mutta ei mitään radikaaleja ratkaisuja ole tehty.

Philadelphia Flyersin puolustukseen tälle kaudelle saapui vahvistukseksi Justin Braun ja Matt Niskanen. Hyökkäysosastolla ei ole juurikaan tapahtunut mitään muutoksia lukuun ottamatta Kevin Hayesin tuloa joukkueen vahvuuteen. Tällä kaudella Flyers lukeutuu keskikastin joukkueisiin, joka taistelee villi kortti -paikasta. Villi kortti -paikka ei missään nimessä ole tulossa helposti Flyersille.

Chicago Blackhawks on kokenut hieman enemmän muutoksia kokoonpanossa. Joukkueen hyökkäysosastoa saapui vahvistamaan Zack Smith, Ryan Carpenter, Dominik Kubalik, Andrew Shaw ja Alex Nylander. Joukkueeseen on siis tullut mukavasti lisää syvyyttä. Puolustuksessa uusia nimiä ovat Calvin De Haan ja Olli Määttä. Maalivahtitilanne Blackhawksilla on erinomaisella mallilla, sillä kaksikkona operoivat kokenut Corey Crawford ja toisena Robin Lehner. Peliaika maalivahdeilla todennäköisesti jakautuu suhteellisen tasan.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Pelaajamateriaaliltaan Hawks on vastustajaansa Flyersia hieman parempi. Jeremy Colliton nimettiin kesken viime kauden Blackhawksin uudeksi valmentajaksi – kokenut Joel Quenneville sai tehdä tilaa nuorelle tulokasvalmentajalle. Blackhawksin Colliton pääsee aloittamaan ensimmäistä kertaa valmennuksen alkukaudesta lähtien. Uusi pelisysteemi toimii tällä kaudella paremmin kuin viime kaudella.

Patrick Kane oli viime kaudella Blackhawksin parhain pelaaja – runkosarjassa Kane keräsi huikeat 110 pistettä. Tulevalle kaudelle Kane istutetaan Jonathan Toewsin kanssa samaan kenttään pelaamaan. Kyseinen kaksikko on menneisyydessä pystynyt tekemään hurjaa tuhoa kentällä.

Ottelu pelataan Prahassa, joten kumpikaan joukkue ei hyödy niin sanotusta kotiedusta. Molemmista joukkueista kuitenkin löytyy Tshekkiläisiä pelaajia, jonka takia kyseiset pelaajat voivat olla pelissä enemmän esillä. Flyersin harjoituskausi meni totaalisesti penkin alle, pelillisesti Flyersin tilanne näytti aivan keskeneräiseltä.

Kertoimien puolesta Flyers lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta allekirjoittaneen silmään Blackhawks on vahvemmilla vesillä. Blackhawks on saanut joukkueeseen paljon leveyttä ja syvyyttä, eikä Flyers kykene vielä tällä hetkellä haastamaan Hawksia. Pelivalintana lähdetään siis pelaamaan Chicago Blackhawksin lopullista voittoa.

Pelivalinta | Panostus

Chicago Blackhawks ML | 3/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00
Jaa