NHL: Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightning

NHL: Philadelphia Flyers – Tampa Bay Lightning | Katkeaako Boltsin huikea voittoputki vai ei?

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Philadelphia Flyers ja Tampa Bay Lightning. Ottelu pelataan Wells Fargo Centerissä Philadelphiassa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue Philadelphia Flyersilla on kasassa 44 otteluun 52 pistettä, jolla pidetään Itäisen konferenssissa sijaa kahdeksan. Flyers on voittanut kotihallissaan viimeiset viisi ottelua, jotka kaikki ovat tulleet varsinaisella peliajalla. Viimeisen viiden ottelun saldona Flyersilla on yksi voitto ja neljä tappiota. Edellisen ottelun Flyers voitti juurikin kotonaan Washington Capitalsia vastaan lukemin 3-2.

Vierasjoukkue Tampa Bay Lightning porskuttaa järisyttävän kovassa voittoputkessa tällä hetkellä. Bolts-leiri on voittanut kaikki yhdeksän edellistä ottelua, jotka kaikki ovat tulleet varsinaisella peliajalla. Boltsin voittoputken ansiosta joukkueen sijoitus sarjataulukossa on parantunut roimasti, sillä Bolts majailee jo Itäisen konferenssin sijalla viisi. Atlantin divisioonassa Bolts vuorostaan on ohittanut Toronto Maple Leafsin, ja on nyt sijalla kaksi.

Boltsin dieselkone on käynnistynyt

Alkukausi ei Bolts-leirillä lähtenyt odotetulla tavalla, mutta nyt joukkue porskuttaa voitosta voittoon. Tämähän oli vain ajan kysymys, sillä Boltsin materiaali on erittäin kova. Boltsin ykköskenttä on takonut hurjalla tahdilla tulosta viime peleissä, mutta ei pidä unohtaa muitakaan kenttiä. Syvyyttä joukkueesta löytyy huomattavasti enemmän kuin Flyersilta. Bolts on viime peleissä saanut pidettyä kiekkokontrollia itsellään, jolloin vastustajat ovat hätää kärsimässä.

Flyers on yhdessä asiassa koko NHL:n parhain joukkue, nimittäin aloituksissa. Flyersin hyökkäysosastolta löytyy erinomaisia aloittajia kuten: Claude Giroux, Sean Couturier ja Kevin Hayes. Flyers kykenee saamaan kyseisten herrojen takia heti aloituksien jälkeen kiekkokontrollia itselleen. Edellisessä pelissä Capitalsia vastaan Flyers voitti aloitukset peräti 36-15. Alivoimalla Capitals oli aseeton juuri Flyersin hyvien aloitusvoittojen takia. Bolts ei pahasti jää jälkeen aloittajissa, mutta hieman kuitenkin. Steven Stamkos ja Brayden Point voittavat molemmat keskimäärin hieman yli puolet aloituksistaan, joka on hyvä tulos. Aloitukset ovat tärkeä osa-alue, joka monelta seuraajalta jää huomioimatta.

Bolts-leirin pelaaminen on ollut vakuuttavaa, pelissä ei tapahdu paljoa virheitä ja maalintekopaikat hyödynnetään hyvin. Nikita Kucherovin johtama ykköskenttä tulee olemaan se kenttä, joka pelinkulkua tulee määräämään. Vaikka Flyers on hyvä joukkue varsinkin kotona, niin ei se kykene haastamaan tämän hetkistä Boltsia. Maalivahteina aloittavat mitä todennäköisemmin Carter Hart ja Andrei Vasilevski, jolloin vierasjoukkueella on etu kyseisellä osa-alueella.

Pelivalintana liuskalle lähdetään pelaamaan Boltsin vierasvoittoa varsinaisen peliajan puitteissa.

Pelivalinta | Panostus

Tampa Bay Lightning | 2,5/5 yksikköä

expekt TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa