NHL: San Jose Sharks - Colorado Avalanche

NHL: San Jose Sharks – Colorado Avalanche | Vierasjoukkue Avalanche hyödyntää lepoetunsa

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat San Jose Sharks ja Colorado Avalanche. Ottelu pelataan SAP Centerissä San Josessa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue San Jose Sharks pelasi viime yönä Ottawa Senatorsia vastaan, ottelu päättyi jatkoajan jälkeen Senatorsille lukemin 2-1. Kotijoukkue Sharks on pelannut kuluvalla kaudella 68 ottelua, joista se on kyennyt saalistamaan vain 63 pistettä. Läntisessä konferenssissa Sharks majailee sijalla 14, ja omassa divisioonassaan he ovat toiseksi viimeisenä.

Vierasjoukkue Colorado Avalanchen edellinen ottelu oli Vancouver Canucksia vastaan, ottelu päättyi Cancuksien voittoon lukemin 6-3. Avalanche on pelannut tällä kaudella 67 ottelua, joista se on kyennyt keräämään peräti 88 pistettä. Läntisessä konferenssissa Avalanche majailee toisena, myös omassa divisioonassaan he ovat toisena.

Avalanche pääsee tuoreilla jaloilla haastamaan Sharksia.

San Jose Sharksilla oli viime yönä ottelu, joten vierasjoukkue tulee hyötymään lepoedusta. Sharksin kausi tulee päättymään runkosarjaan, mutta Avalanche taistelee kynsin ja hampain vielä oman konferenssinsa voitosta. Avalanchella on oiva mahdollisuus kuroa piste-eroaan Bluesiin. Väsynyt Sharks pitäisi hoitaa aivan rutiinipelaamisella.

Avalanchen poissaolot näkyvät pelissä

Avalanchen kaksi edellistä ottelua on päättynyt tappioon, mutta nyt sillä on oivallinen paikka pistää pienoinen tappioputki katki. Avalanchen pelaamisessa on näkynyt poissaolojen merkitys, mutta Sharksia vastaan Avalanche on poissaoloista huolimatta selkeänä ehdokkaana voittajaksi. Vierasjoukkueen vahvuudesta poissa on mm. Mikko Rantanen, Andre Burakovsky, Cale Makar ja Philipp Grubauer. Kyseinen määrä poissaoloja vaikuttaa joukkueen pelaamiseen.

Sharksin materiaali todella heikko

San Jose Sharksin materiaali kuluvalla kaudella on todella kapea ja heikko. Puolustus joukkueella on aivan karmea, eikä hyökkäyskalustokaan anna aihetta juhlimiseen. Ykkös- ja kakkoskenttä on edes jollain tavalla varteenotettava, mutta alemmat kentät ovat suurin piirtein AHL-tasoa. Joukkueen tilannetta ei myöskään auta se, että Tomas Hertl ja Erik Karlsson ovat sivussa. Vierailijat pyyhkivät materiaaliedussa Sharksin mennen tullen, vaikka Avalanche kärsiikin suurista poissaoloista.

Maalissa ensi yönä aloittavat Martin Jones ja Pavel Francouz. Kotijoukkue Sharks jää jokaisella osa-alueella jalkoihin, myös maalivahtien taisto menee vierailijoille. Nathan MacKinnonin johtama ykköskenttä tulee rakentamaan tarvittavat maalipaikat ottelun voittamista varten.

Pelivalintana liuskalle valitaan vierasjoukkue Colorado Avalanchen voitto. Avalanche pääsee lähtemään otteluun tuoreilla jaloilla, joka on suuri etu heikkoa Sharksia vastaan.

Pelivalinta | Panostus

Colorado Avalanche | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00
Jaa