NHL: St. Louis Blues - Philadelphia Flyers

NHL: St. Louis Blues – Philadelphia Flyers | Jatkuuko Bluesin voittokulku Enterprise Centerissä?

Ensi yönä NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat St. Louis Blues ja Philadelphia Flyers. Ottelu pelataan Enterprise Centerissä St. Louisissa.

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue St. Louis Blues on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa – kaikki voitot ovat tulleet kotihallissa. Blues on viimeksi hävinnyt Enterprise Centerissä joulukuun alussa, tappio tuli Toronto Maple Leafsia vastaan. Viimeiset yhdeksän ottelua Blues on voittanut kaikki kotonaan varsinaisella peliajalla. Blues johtaa omaa konferenssiaan selkeästi, sekä omaa divisioonaansa.

Vierasjoukkue Philadelphia Flyers lähtee ensi yön otteluun voitto allansa Boston Bruinsista. Edelliset kolme ottelua Flyers on pelannut kotonaan, mutta nyt vuorossa on vierasottelu hallitsevaa mestaria vastaan. Flyers on yksi heikoimmista joukkueista ollut vieraskaukalossa, sillä 24 otteluun se on saalistanut vain 20 sarjapistettä. Vain seitsemän joukkuetta on pelannut vielä huonommin vieraskaukalossa kuin Flyers. Itäisessä konferenssissa Flyers on sijalla kahdeksan, ja oman divisioonansa viides.

Blues todella vahva suorittaja kotihallissaan

Nuottipaidat on ollut tällä kaudella todella ikävä isäntä, sillä harva on pystynyt voittamaan Bluesin Enterprise Centerissä. Bluesin tilastot kotipeleistä ovat 17-4-3, eli 17 voittoa ja yhteensä 7 tappiota. Nuottipaitojen puolustus on ollut vaikea ohitettava, sillä he päästävät keskiarvoltaan 2,60 maalia omiin. Vastaava tilasto kotihallissa pelatessa on 2,21 – kyseinen tulos nykyisessä NHL:ssä on todella kova. Erinomaisen puolustuksen takana Bluesilla seisoo voittava maalivahti, joka antaa jokainen ilta omalle joukkueellensa mahdollisuuden pelata voitosta – Jordan Binnington on kyseinen herra.

Flyersia on koko kauden aikana kiusannut loukkaantumiset ja muut huolet, jotka ovat osittain näkyneet joukkueen pelaamisessa. Ensi yön otteluun lähdettäessä Flyersilta saattaa olla poissa pelaavasta kokoonpanosta Justin Braun ja Carter Hart, molemmat olisivat iso takaisku Flyers-leirille. Parhaimmalla mahdollisella kokoonpanolla Flyers olisi silti heikompi osapuoli joukkueiden vertailussa. Nuottipaitojen vahvuudesta löytyy kaikki, mitä voittava joukkue tarvitsee. Puolustus on erinomainen, mutta myös hyökkäysosasto on aivan eliittiä. Ryan O’Reilly, joka on yksi NHL:n parhaimmista kahdensuunnan hyökkääjistä pitää huolen siitä, että vastustajat ei maalipaikoille pääse.

Nuottipaitojen kotivoitosta koostuu ensi yön pelivalintani.

Pelivalinta | Panostus

St. Louis Blues | 3/5 yksikköä

betsson TARJOAA KERTOIMEN 1,92
Jaa