NHL: Toronto Maple Leafs - Philadelphia Flyers

NHL: Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers | Onko Maple Leafsin hyökkäysosasto liikaa vierailijoille?

Ensi yöllä pelattavassa NHL:n runkosarjaottelussa vastakkain pisteistä taistelevat Toronto Maple Leafs ja Philadelphia Flyers. Ottelu pelataan Scotiabank Areenalla Torontossa.

Kotijoukkue Toronto Maple Leafsin kausi on lähtenyt kohtalaisen hyvin liikkeelle, mutta parantamisen varaa tällä todella nimekkäällä joukkueella on. Maple Leafs on tällä hetkellä oman konferenssinsa neljäntenä. Maple Leafsilla oli hieman vaikeuksia pelata ilman John Tavaresia, mutta nyt Tavares on takaisin joukkueen vahvuudessa. Viime ottelussa Maple Leafs voitti Vegas Golden Knightsin lukemin 2-1.

Vierasjoukkue Philadelphia Flyersin kausi on myös lähtenyt kohtalaisen hyvin liikkeelle. Varsinkin tämän tasoiselta joukkueelta nykyinen sijoitus on kohtalaisen hyvä, sillä joukkue pyörii keskikastissa. Flyers on tällä hetkellä kahden ottelun voittoputkessa. Voitot tulivat Montreal Canadiensia ja Carolina Hurricanesia vastaan. Nyt vastaan asettuu erittäin hyökkäyspainotteinen joukkue, jonka takia Flyers tulee olemaan pulassa yön ottelussa.

Nappaa pelikassaan täytettä – parhaat vedonlyöntibonukset 2019 löydät täältä!

Mike Babcockin luotsaama Maple Leafs on nimellisesti todella vaarallinen joukkue, varsinkin hyökkäysosasto Leafsilla on todella vaarallinen. Puolustus ei Maple Leafsilla ole vähään aikaan ollut parhaimmasta päästä, mutta tällä kaudella näyttää puolustus toimivan paremmin kuin aikaisemmin. Maple Leafsin pelityyli on erittäin hyökkäyspainotteinen, jonka takia he tulevat saamaan paljon vetoja ja maalintekopaikkoja aikaiseksi. Auston Matthewsin kenttä on ollut koko kauden aikana vaarallinen, ja sitä se tulee olemaan ensi yönäkin.

Vierasjoukkue Flyers on huomattavasti heikompi joukkue laadultaan. Flyersin maalivahdit eivät ole onnistuneet tällä kaudella pelaamaan vakuuttavasti, joten maalivahtitilanne on suuri kysymysmerkki tällä kaudella. Flyers tulee saamaan todella kovaa painetta pelin aikana Maple Leafsin luisteluvoimaisilta pelaajilta. Maple Leafsin tulivoimainen hyökkäysosasto tulee ratkaisemaan ottelun nimiinsä, sillä Flyersin puolustus ei kykene vastaamaan haasteeseen. Maalissa aloittavat todennäköisesti Frederik Andersen ja Carter Hart.

Pelivalintana lähdetään pelaamaan kotijoukkue Toronto Maple Leafsin voittoa varsinaisella peliajalla. Leafsin hyökkäysosasto on yksinkertaisesti liikaa Flyersille yön ottelussa. Maple Leafs on kotonaan ollut todella hankala voitettava Flyersille.

Pelivalinta | Panostus

Toronto Maple Leafs | 3/5 yksikköä

mr green TARJOAA KERTOIMEN 1,94
Jaa