NHL: Vancouver Canucks - Ottawa Senators

NHL: Vancouver Canucks – Ottawa Senators – Maalipaikat kortilla

Loukkaantumiset sekoittaneet Canucksin peliä

Vancouver Canucksin loppusyksyä ovat synkistäneet useiden runkopelaajien loukkaantumiset ja osittain niiden seurauksena pelin taso on laskenut. Varsinkin kolmosketjun keskellä operoineen Brandon Sutterin loukkaantumisen jälkeen Canucks ei ole ollut entisensä. Sutterin loukkaantuminen yhdistettynä Jay Beaglen ja Micheal Ferlandin poissaoloihin on syönyt liikaa leveyttä Vancouverin alaketjuista.

Viimeiset kymmenen peliä Canucks on ollut NHL:n heikoimpia suorittajia maalipaikkojen perusteella. Sunnuntain pelin Oilersia vastaan joukkue joutui pelaamaan edellä mainittujen pelaajien lisäksi myös ilman ykkösparissa luutivaa Alexander Edleriä, jonka ylävartalovamman vakavuudesta ei ole tarkempaa tietoa.

Senatorsin materiaali liian kevyt

Ottawa Senators matkustaa Kanadan länsirannikolle neljän ottelun tappioputkessa. Senatorsin kepeän materiaalin vääjäämättömänä seurauksena kauden aikana joukkue on joutunut kohtaamaan keskivertoa enemmän vaikeuksia. Joukkueella on rajoitteensa varsinkin hyökkäyspäässä, jossa maaleja viimeistellään vajaan 2,6 osuman keskiarvolla.

Senators on kuitenkin muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta pysynyt jopa yllättävän hyvin peleissä mukana. Viime perjantain 7–2-tappion kaltaiset selkäsaunat ovat jääneet vähiin, eikä muutenkaan Senatorsin maine overiautomaattina ole enää täysin perusteltu. Tällä kaudella Senatorsin peleissä on tehty keskimäärin 5,6 maalia ottelussa, mikä on selvästi alle joukkueen viime kauden lukeman 6,5. Ottawan maalivahtipeli on ollut ennakko-odotuksia parempaa, ja Anders Nilsson on pystynyt kunnolla haastamaan Craig Andersonin ykkösvahdin paikasta.

Alipelatuissa vähämaalisuuksissa ilmaa

NHL:n yhtenä suosittuna vetomuotona on maalimäärät, ja niistä usein valitaan runsasmaalisuudet. Tässä ottelussa maaleille tulee underien kannalta keskinkertainen matchup, kun kummassakaan päässä ei ole heittää kärkiluokan kassaria sisään. Senatorsin hyökkäyspelin rajoitteiden vuoksi on todennäköistä, että joukkue lähtee melko nöyrällä pelisapluunalla Vancouveriin.

Canucksin tämänhetkisen suvantovaiheen vuoksi ottelusta tuskin on tulossa mitään ylikävelyä saatika hyökkäyspelin suurta juhlaa.

Pelivalinta | Panostus

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia | 2,5/5 yksikköä

BETHARD TARJOAA KERTOIMEN 2,40

 

Jaa