NHL: Winnipeg Jets - Nashville Predators

NHL: Winnipeg Jets – Nashville Predators | Jets ja Predators tiukassa pudotuspelitaistossa

Sunnuntai-iltana NHL:ssä pelataan jälleen primetime-kiekkoa, kun Winnipeg Jets kohtaa Nashville Predatorsin.

Jets kamppailee tiukasti viimeisistä pudotuspelipaikoista. Joukkue on tasapistein Vancouver Canucksin kanssa, mutta tällä hetkellä Canucks on on menossa pudotuspeleihin ja Jets ei. Jetsin otteet ovat edelleen ailahtelevia, kuudesta viime ottelustaan joukkue on voittanut kolme ja hävinnyt kolme. Tällä hetkellä vaaka on kallistumassa sen suuntaan, että ennen kauden alkua tulleet muutokset puolustuspään pelaajiin olivat liian isoja.

Mark Scheitele on viime peleissä ollut hyvässä vireessä ja 51 tehopistettä paukuttanut hyökkääjä onkin paljon vartijana Jetsin pudotuspelihaaveissa. Joukkue ei pelaa vielä tarpeeksi tiiviisti viisikkoina, mutta siellä täällä tämänkin suhteen näkyy välähdyksiä paremmasta. Scheifelen ohella myös Kyle Connor on iskenyt jo 22 osumaa kauden aikana, joten tulivoimaa Jetsiltä löytyy useankin pelaajan toimesta. Jetsille hyökkäys on paras puolustus.

Nashville Predators on pudonnut jo viiden pisteen päähän pudotuspelipaikasta. Joukkueen GM David Poile teki odotetun, joskin harvinaisen ratkaisun ja päätti vapauttaa monivuotisen valmentajan Peter Lavioletten joukkueen peräsimestä. Nyt nähtäväksi jää palaako Predators omalle tasolleen vai jatkuvatko peliin sitoutumisen kanssa muhineet ongelmat edelleen.

Predators päästää edelleen liikaa maaleja otteluissaan, joukkueen pelin tiivistäminen on alkuvuoden tärkein tehtävä. Kun joukkue pelaa hyvin yhteen ja malttaa puolustaa tiiviisti, pääsee Predators pelaamaan vahvuuksillaan. Matt Duchene ja Mikael Granlund ovat olleet suurimpia pettymyksiä kauden aikana, molemmilta pelaajilta on odotettu nähtyä enemmän etenkin hyökkäyspäässä. Predators tarvitsee jatkossa kaikkien hyökkääjien panosta jotta nousu sarjataulukossa voi alkaa. Pekka Rinne ja Juuse Saros ovat edelleen tarpeeksi laadukas maalivahtipari pelien voittamiseen.

Kun runkosarjasta on pelattu hieman yli puolet, alkaa taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista kiihtymään. Winnipeg Jets pystyy kotonaan hyödyntämään Predatorsin repaleisen itseluottamuksen ja tason heilahtelut pelin sisällä. Mikäli Jets pääsee ylivoimalle enemmänkin ottelun aikana, on hyökkäyspäästään taitava joukkue valmis mättämään isot lukemat taululle. Jets on vienyt nimiinsä joukkueiden neljä edellistä kohtaamista. Kotivoitto tiukassa taistossa tärkeistä pisteistä kelpaa vetoihin mukaan.

Pelivalinnat | Panostus

Winnipeg Jets | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,56
Jaa