Belarus cup: BATE Borisov - Dinamo Brest

Belarus cup: BATE Borisov – Dinamo Brest | Valko-Venäjän cup-mestari selviää

Valko-Venäjällä ratkaistaan sunnuntaina maan cupin kohtalo, kun finaalissa kohtaavat kovavireinen BATE Borisov sekä Dinamo Brest. Ottelu alkaa klo 17.00.

BATE lähtee sunnuntain finaaliin kovassa vireessä. Joukkueen tappioton putki on jo kahdeksan ottelun mittainen, voittoja joukkueella on jo kuusi peräkkäin. BATE kohtasi finaalivastustajansa jo kuluvan viikon keskiviikkona, kun joukkueet kohtasivat sarjapelissä, BATE oli vieraissa parempi lukemin 3-1.

Vaikka cup-kilpailuissa onkin aina oma tunnelmansa ja taikansa, lähtee BATE todella vahvana suosikkina finaaliin. Kauden sarjapaleissä joukkue on onnistunut maalinteossa yli kaksi kertaa pelattua ottelua kohden ja päästänyt maaleja ainoastaan yhden per pelattu ottelu. Joukkueen hyökkäysvoima on Valko-Venäjän mittapuulla todella kova, sillä joukkueella on useampi pelaaja maalintekijätilastojen kärjessä. Samaan aikaan puolustuspää on löytänyt toimivan muodon, sillä joukkue on ollut todella tiivis myös alakertaan päin.

Dinamo Brest on keskikastin tuntumassa sarjapeleissä, mutta joukkueella on nyt hyvä sauma kirkastaa kautta jo tässä vaiheessa. Joukkueen vire ei vain ole paras mahdollinen finaalin alla, kuudesta viime ottelusta Brestillä on saldona kaksi voittoa ja neljä tappiota. Viikolla pelattu ottelu BATEa vastaan näytti kuinka paljon joukkue on perässä finaalivastustajaansa.

Brestin peli on ollut uomissaan kauden aikana, sillä joukkue on onnistunut maalinteossa keskimäärin 1,33 pelattua ottelua kohden, samalla kun omiin on mennyt keskimäärin 1,11 osumaa. Joukkue on turvallisesti keskikastissa, mutta samaan aikaan ero sarjan kärkeen on iso. Brest on sitkeä nippu joka taistelee loppuun asti, onnistuu yleensä pelissä kuin pelissä yhden maalin tekemään, mutta nyt vastus tuntuu olevan yksinkertaisesti liian kova.

Kuten todettua, BATE lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Alkukaudella joukkueen peli ei ollut uomissaan, mutta viime viikot joukkue on ollut koko Valko-Venäjän paras joukkue. Paikka Valko-Venäjän pääsarjan kärjessä on jo hallussa, joukkue haluaa nimiinsä myös kotimaan cupin. Dinamo Brest haastaa kyllä ja jättää kentälle kaikkensa, mutta BATE jyrää vastustamattomasti voittoon ja juhlii kauden ensimmäistä pokaalia sunnuntai-iltana.

Pelivalinnat | Panostus

BATE Borisov | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,66

BATE voittaa päästämättä maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,90
Jaa