Bundesliiga: Bayern München - Eintracht Frankfurt

Bundesliiga: Bayern München – Eintracht Frankfurt | Kotijoukkue ylivoimaisessa lyönnissä

Lauantain Bundesliiga-kierroksen iltapelissä kohtaavat mestaruutta jahtaava Bayern München ja alemman keskikastin Eintracht Frankfurt. Ottelu alkaa klo 19.30.

Kotijoukkue Bayern München lähtee lauantain otteluun sarjakärjestä ja sen kuusi viimeistä ottelua ovat päättyneet joukkueen voittoon. Joukkueella on neljän pisteen ero sarjakakkoseen Dortmundiin, joten Münchenin pullat ovat hyvin uunissa. Sarjatauon jälkeen pelatun ensimmäisen ottelun joukkue voitti rutiinilla, kun Union Berlin kaatui vieraissa puhtaasti 2-0.

Kotikentällä München on ollut vakuuttava syksyn ailahtelujen jälkeen. Saldo koko kaudelta kotiotteluissa on 9-2-2 ja maaliero murskaava 38-11. Joukkue on koko kaudella iskenyt otteluissaan lähes kolme maalia keskimääriä ottelussa (2,88) ja päästänyt maalin per pelattu ottelu. Robert Lewandovski jatkaa huimaa virettään ja on iskenyt kauden otteluissaan jo huimat 26 maalia.  Suuria loukkaantumisia joukkueella ei ole, Philippe Coutinho on keskikentältä sivussa loukkaantumisen vuoksi.

E. Frankfurtin vire ei ole paras mahdollinen. Joukkue hävisi kaksi viimeisintä otteluaan ennen sarjataukoa ja ensimmäinen ottelu tauon jälkeen päätyi myös tappioon Mönchengladbachia vastaan. Joukkue on alemmassa keskikastissa sijalla 13, mutta akuuttia uhkaa putoamistaisteluun joutumisesta ei vielä ole, sarjakarsintapaikkaan eroa on viisi pistettä.

Vieraskentällä Frankfurt on tällä kaudella pelannut saldolla 2-1-9, joka on huonoin koko Bundesliigassa. Maalierokin näissä peleissä on murheellinen 11-25 / -14. Joukkueen paras maalintekijä, seitsemän osuman Goncalo Paciencia on sivussa ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Ykköshyökkääjän poissaolo alentaa vierasjoukkueen osakkeita entisestään, muista poissaoloja joukkueella ei ole.

Bayern München on ylivoimainen suosikki sarjan heikointa vierasjoukkuetta vastaan. Vierailijoiden heikko tuloskunto ja ykköshyökkääjän poissaolo nostavat kotivoiton toteutumista entisestään. Münchenin voitto ja vierailijoiden jääminen maaleitta ovat ehdottomasti kiinnostavin pelivaihtoehto, kotijoukkueen peli on ollut uomissaan jo pitkän aikaa eikä Frankfurtista ole haastamaan tällä erää Müncheniä, tasoero joukkueiden välillä on kasvanut entisestään.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München voittaa päästämättä maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15
Jaa