Bundesliiga: Bayern München - Fortuna Düsseldorf

Bundesliiga: Bayern München – Fortuna Düsseldorf | Vierailijat hätää kärsimässä

Lauantain Bundesliigapelit päättää klo 19.30 alkava ottelu, jossa kohtaavat vahvasti mestaruudessa kiinni oleva Bayern München sekä putoamiskamppailussa kärvistelevä Fortuna Düsseldorf.

Yhdeksän ottelun voittoputkessa marssiva Bayern München otti aikaisemmin viikolla ison voiton kun se kaatoi pahimman uhkaajansa Dormundin vieraissa 1-0. Voiton myötä ero kasvoi jo seitsemään pisteeseen, joten Bundesliigan mestaruus on enää viimeistelyä vaille valmis. Koronatauon jälkeen pelatuissa otteluissa München on ollut erittäin kovassa vireessä, joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan maalierolla 8-2.

Kotikentällä Bayern München on pelannut saldolla 10-2-2 ja maaliero on +30. Kotiotteluissan joukkue on päästänyt alle maalin per pelattu ottelu, joten vierailijat eivät ole maaleilla Allianz Arenalla juhlineet. Robert Lewandowski jahtaa Bundesliigan parhaan maalintekijän tittelia, hyökkääjällä on kasassa jo 27 osumaa. Kokoonpanitilanne isännillä on hyvä, ainoastaan keskikentän Philippe Coutinho on edelleen sivussa nimimiehistä.

Fortuna Düsseldorf on aloittanut koronatauon jälkeen uudelleen käynnistetyn kauden väkevästi. Sarjapaikastaan taisteleva joukkue on tasannut pisteet Paderbornin sekä FC Kölnin  kanssa ja otti viime kierroksella kotivoiton surkeaan vireeseen ajautunutta Schalkea vastaan. Düsseldorf on edelleen sarjakarsijan paikalla kolmanneksi viimeisenä, mutta ero ensimmäiseen säilyjään on enää yksi piste.

Vieraskentällä Düsseldorf on niin ikään kolmanneksi viimeisenä saldolla 2-5-7 maalieron ollessa -13. Düsseldorf on ollut hieman onnekas vastustajien suhteen tauon jälkeen, mutta nyt vastaan tulee kaikista kovin testi, ja vielä vieraskentällä. Rouwen Henning joukkueen hyökkäyksessä pelaa hyvää kautta, 12 maalia on hyvä suoritus jo nyt ja pelejä on vielä jäljellä. Muuten mitään takuuvarmaa maalitykkiä joukkueen riveistä on vaikea löytä, joka erottaakin Düsseldorfin monista pahimmista kilpailijoistaan. Kokoonpanotilanne vierailijoilla on hyvä, ainoastaan maalivahti Zack Steffen on sivussa.

Bayern München on selkeä suosikki ottelun alla. Kotipeli ja päivää pidempi palautuminen viikkokierroksen jälkeen kääntävät vaakaa entistä enemmän isäntien suuntaan, tasoero ei voisi juuri suurempi tämän vuoden Bundesliigassa olla kuin tässä ottelussa. Düsseldorf pyrkii pitämään maalinsa puhtaana mutta ei onnistu millään Münchenin vakuuttavan hyökkäyskoneiston edessä. Isännät vievät ottelun nimiinsä vähintään kahdeksan kertaa kymmenestä ja tällä kertaa vielä pitäen maalinsa puhtaana.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München voittaa päästämättä maalia  | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,89

Fortuna Düsseldorf ei maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,84
Jaa