Bundesliiga: Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen

Bundesliiga: Borussia Mönchengladbach – Bayer Leverkusen | Vauhdikasta peliä luvassa huippuottelussa

Bundesliiga jatkuu jälleen. Lauantain ottelussa kohtaavat sarjan viihdyttävimpiin joukkueisiin kuuluvat Borussia Mönchengladbach ja Bayer Leverkusen. Ottelu alkaa klo 16.30.

Kotijoukkue Borussia Mönchengladbach aloitti koronatauon jälkeen uudelleen avatun Bundesliigan vierasvoitolla E. Frankfurtia vastaan lukemin 3-1. Mönchengladbach on Bundesliigassa hienosti kolmantena ja taistelee vielä ainakin teoriassa mestaruudesta. Paikka ensi kauden europaikkoihin on täysin joukkueen omissa käsissä, mutta takana vaanivat RB Leipzig ja Leverkusen pitävät kilpailun tiukkana.

Mönchengladbach on ollut vakuuttava kuluvalla kaudella kotikentällään. Joukkueen saldo 9-2-2 on Bundesliigan kolmanneksi paras, maaliero joukkueella on kotiotteluissaan 30-16. Alassane Plea on joukkueensa tehokkain hyökkääjä 9 osumallaan, ranskalainen on isossa roolissa joukkueensa pelitavassa. Isoja loukkaantumishuolia joukkueella ei ole, keskikentältä parisen pelaajaa on sivussa. Kotijoukkue pääsee otteluun hyvässä vireessä, sillä se on hävinnyt vain kerran viimeisessä kuudessa ottelussaan.

Bayer Leverkusen jatkoi myös Bundesliigaa voitokkaasti, kun joukkue kaatoi vieraissa Werder Bremenin komeasti 4-1 – lukemin. Leverkusen taistelee samoista sijoista Mönchengladbachin kanssa, joten joukkue taistelee myös paikasta ensi kauden europeleihin. Leverkusen on pelannut ilman tappioita nyt jo 11 ottelua putkeen, myös 5 viimeisintä vierasottelua ovat sujuneet ilman tappioita.

Leverkusenin vierassaldo on 8-1-4 maalieron ollessa 24-18. Kuten isäntäjoukkue Mönchengladbachin, Leverkusenin ottelut ovat olleet myös erittäin viihdyttäviä ja maalirikkaita kamppailuja. Vierasmenestyksellä mitattuna Leverkusen on Bundesliigan kolmanneksi paras joukkue, joten kovinkaan helppo kaadettava joukkue ei ole vieraissa ollut. Kokoonpanon puolesta Leverkusen on kotijoukkuetta heikommassa asemassa, sillä yhdeksän maalin Kevin Volland on edelleen sivussa, samoin myös keskikentän Lars Bender. Poissaoloista huolimatta joukkueella on vahva hyökkäysvoima, mikä nähtiin myös edellisessä ottelussa.

Borussia Mönchengladbach ja Leverkusen kohtaavat ottelussa jossa panokset ja intensiteetti ovat korkealla. Joukkueet tavoittelevat samoja sijoja Bundesliigassa, joka tuo oman värinsä otteluun. Viimeisen kuuden keskinäisen ottelun voitot ovat tasan 3-3, Mönchengladbach on vienyt kaksi viimeisintä ottelua nimiinsä.

Kyseisten joukkueiden otteluissa maaliodottoma on normaalia korkeampi. Kotijoukkue saa hienoisen suosikin aseman, kotivoitto toteutuu 40-45% todennäköisyydellä. Kotivoitto kelpaa pelilapuille mukaan, sillä Mönchengladbach on erittäin vakuuttavassa vireessä ja vaikka ottelussa ei normaalia kotietua olekaan (ottelu pelataan tyhjille katsomoille) on kotijoukkue lähempänä voittoa. Leverkusen on ollut vahva vierasjoukkue, mutta tällä kertaa vastus on liian kova pala purtavaksi.

Pelivalinnat | Panostus

Borussia Mönchengladbach | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,40

Ottelussa yli 3.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,22

 

 

 

 

Jaa